Pànxing Bages

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Turisme Actiu – Bages

Transèquia edició Covid 2021, més solidària

Bages
transèquia
S'han hagut de buscar alternatives per poder seguir gaudint de l'esdeveniment

Enguany arriba la 37a edició de la Transèquia en un context que no esperàvem fa un any. L’edició d’aquest any està profundament marcada per la situació actual i les restriccions vigents, promulgades pel govern. Els canvis que es van succeint han fet que s’hagi posat molt més èmfasi en la seguretat, i s’hagin buscat alternatives per poder seguir gaudint de l’esdeveniment. Un dels puntals de l’esdeveniment, és la solidaritat. Aquest any tots els beneficis recaptats aniran destinats a la Fundació Althaia, i a la Fundació Sant Andreu Salut de Manresa, per lluitar contra la COVID-19.

Principals novetats de la Transèquia 2021 

  • Les dates. La Transèquia es podrà fer del 7 al 31 de març de 2021
  • Les modalitats d’aquest any són a peu i corrent. 
  • Els recorreguts són circulars i transcorren per un únic terme municipal, i així complir amb les restriccions. Estaran degudament senyalitzats. De totes maneres es podrà fer al vostre aire també. Si  no sou de cap dels municipis podeu descarregar-vos el dorsal i fer-la per la vostra població. 
  • Les inscripcions són aportacions de diferents nivells. Un cop inscrits podreu descarregar-vos el dorsal i fer la ruta escollida, i posteriorment passar a buscar el regal vinculat a la teva aportació. 
  • Mesures COVID-19: la Transèquia s’haurà de realitzar amb el grup bombolla i sempre que no superi les 6 persones, i caldrà mantenir la distància de seguretat indicada per les autoritats. 

Trobareu més informació a la web de l’esdeveniment.

Si t’ha agradat llegir l’article Transèquia edició Covid 2021, més solidària, també et pot interessar L’ADBerguedà crea 31 catàlegs d’activitats amb guia.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.