https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Maresme

Una Ruta del Vi per la DO Alella

Maresme
ea7a6281a06bf6fd3ac4c61077b53ee1.jpg

El Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella va presentar el passat 4 d’abril la Ruta del Vi DO Alella, iniciativa que uneix a les administracions consorciades amb una cinquantena de promotors privats amb l’objectiu d’articular, integrar i incrementar el valor de l’oferta turística vinculada al territori.

Aquesta Ruta del Vi s’articula a partir d’un Club de producte, una eina de cooperació amb l’objectiu de promocionar la cultura vitivinícola i la promoció econòmica i turística en l’àmbit d’influència de la DO Alella. L’aliança d’interessos públics i privats pretén augmentar els clients potencials, sumant els visitants que es mouen per interessos turístics, culturals i patrimonials.
 
La Ruta del Vi és un producte innovador d’àmbit temàtic, una destinació de qualitat basada en la identitat vitivinícola del territori que dóna al turista la possibilitat d’endinsar-se en la seva cultura, la seva tradició i els seus costums. Veremar una vinya, visitar un celler, conèixer el procés d’elaboració, allotjar-se en un entorn rural, prendre un bon vi… Però l’enoturisme va més enllà i inclou també passejades per l’entorn natural, visites de pobles i monuments, restauració o compra de productes locals.
 
L’acte de presentació, celebrat al Centre d’Empreses Casa del Marquès del Masnou, va comptar amb la presència d’Andreu Francisco, president del Consorci i alcalde d’Alella; el Coordinador general de l’Incavi, Xavier Agell; el president del Consell Regulador de la DO, Quim Batlle, i alcaldes i representats dels ajuntaments consorciats, així com alguns dels promotors privats que formen part de la ruta.
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.