https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Turisme Actiu – Maresme

Vine al Toca-Toca de Naturcenter

Maresme
3d93c55b098172a28d1ff09abb281307.jpg

No saps com distraure els teus menuts el dissabte a la tarda? Estan avorrits dels parcs convencionals? Proporciona’ls-hi una experiència diferents, divertida i única per 4,5 euros. 

El Toca-Toca de Naturcenter, els dissabtes a la tarda, és una activitat enfocada a que els més menuts tinguin un contacte directe amb els animals. 

A través d'aquesta activitat podran descobrir, acaronar, interactuar i aprendre moltes de les característiques dels animals que trobem al nostre centre amb les explicacions d'un biòleg.

Gossos, ocells, rosegadors, petits mamífers, rèptils, amfibis i molts altres animals faran que gaudeixin d'una estona única envoltats d'animals. 

La passió i l'estimació que sentim pels animals i el respecte cap a la natura, ha dut a NATUR CENTER a implicar-se molt de prop en un projecte de protecció d'espècies en perill d'extinció, els Goril·les de Muntanya que viuen a les muntanyes del Parc dels Volcans d'Uganda i Rwanda. Per això, a NATUR CENTER treballem realitzant activitats com el TOCA TOCA on esperem que hi col·laboris, per tal de recollir fons i enviar-los a les fundacions del projecte.

Experiència PX

Durada: 30 minuts durant el dissabte a la tarda. 
Preu: 4.50 € per persona. Amb aquest donatiu es contribueix a la recuperació dels Goril·les de Muntanya d'Uganda i Rwanda. 
Caducitat: Vàlid fins el 30 de juny del 2015.
Més informació: Truca al telèfon de la botiga (93 756 61 66) per informar-te dels horaris del Toca-Toca i/o vine a la nostra botiga mateix. 
Reserva: No cal fer reserva. Acosta't directament a la botiga i esmenta que has vist la Proposta al Pànxing. 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.