https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, abril del 2024

Search
Close this search box.

30, abril del 2024

Cultura – Maresme

Tornen els concerts al Clap i al Teatre Monumental

Maresme
clap
La Casa de la Música de Mataró va engegant la programació de les diferents activitats que han estat aturades per la pandèmia. Els concerts a la Sala Clap i al Teatre Monumental se sumen a les activitats que ja hem anat anunciant com són la Temporada Músiques Tranquil·les, els Xics’n’Roll i els Vermuts Musicals. La bona resposta del públic evidencia la necessitat de música en viu. Seguim defensant la cultura segura i necessària.

Reprenem la programació a la Sala Clap gràcies al treball en xarxa amb les Cases de la Música, Curtircuit i SalaCAT. Donades les actuals restriccions sanitàries aquests concerts seran sense servei de bar, asseguts i limitant el públic a 80 persones. Davant aquest panorama els concerts a la Sala Clap no serien possibles sense aquesta acció conjunta que aposta per una programació variada en estil, prioritzant els grups locals i del país.

Programació Sala Clap

Els grups que faran aturada a Mataró dins la gira Curtcircuit organitzada per l’ASSAC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya) entre els mesos de març i juny són Lildami (27/03), Itaca Band (10/04), Marialluïsa i Lluís Cabot (16/04), Meritxell Neddermann (17/04), Koers (8/05) i Germà Negre (18/06).

Teatre Monumental

La programació al Teatre Monumental s’enceta amb el concert d’Albert Pla el dia 24 d’abril, qui presenta la nova revisió i adaptació de MIEDO 2.0.

Teatre monumental i sala clap
Imatge extreta de Cultura Mataró

Més informació a: www.culturamataro.cat

Si t’ha agradat llegir la notícia Tornen els concerts al Clap i al Teatre Monumental, també et pot interessar Fins al 5 de maig es poden presentar originals pel concurs de cartells de la Festa Major 2021.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.