https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Maresme

Fins al 5 de maig es poden presentar originals pel concurs de cartells de la Festa Major 2021 de Premià de Mar

Maresme
cartell_fm_pm
Ja s'han fet públic al web municipal les bases per participar en els concursos de cartells de la Festa Major 2021 en les categories adulta i infantil.

Temàtica del concurs

En la categoria adulta, pot participar en el concurs qualsevol persona major de 18 anys que podran presentar un màxim de dues obres originals i inèdites.

En ambdues categories cal tenir present que l’eix temàtic de la Festa Major són els pirates i els premianencs. La pirateria representada ha de ser la barbaresca, per la qual cosa es descartaran els cartells que representin pirates caribenys.

Si el disseny del cartell inclou els personatges principals, cal que hi apareguin tots tres: els premianencs Esther i Martí, i el pirata Omar. Es valorarà positivament que es tingui en compte la perspectiva de gènere de manera que el cartell fomenti la igualtat. Els originals en cap cas poden contenir trets masclistes.

Per participar en el concurs caldrà omplir el formulari d’inscripció on s’haurà d’adjuntar el cartell en format PDF. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 5 de maig a les 12 de la nit i el jurat es reunirà l’endemà.

S’atorgarà un únic premi de 500 € per al cartell guanyador.

Concurs infantil

Pel que fa al concurs infantil de cartells, hi poden participar tots els nens i nenes de Premià de Mar d’entre 8 i 12 anys. La forma i el termini de presentació dels originals és el mateix que per a la categoria adulta. Pel que fa al premi, serà un lot de productes de la Festa Major incloent-hi una samarreta de l’edició de la Festa de 2021. Com en el cas dels adults, també caldrà omplir el formulari d’inscripció per participar en el concurs.

Concurs de cartells de la Festa Major 2021
Cartell de la Festa Major 2021 de Premià de Mar

Font: www.premiademar.cat

Si t’ha agradat llegir la notícia Fins al 5 de maig es poden presentar originals pel concurs de cartells de la Festa Major 2021, també et pot interessar La Festa Major de Santa Creu de Cabrils arriba amb més ganes que mai.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.