https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

2, maig del 2024

Search
Close this search box.

2, maig del 2024

Nens i joves – Maresme

Una tornada a l’escola farcida de novetats!

Maresme
element5-digital-jCIMcOpFHig-unsplash
Amb l’arribada del setembre, després d’uns mesos ben aprofitats de vacances, ja hem passat per l’esperada, i a vegades una mica temuda, tornada a l’escola, a les classes, però també al reencontre amb les amigues i amics que no hem pogut veure durant l’estiu. Aquest any, aquesta tornada ha sigut especial: la data d’inici de les classes s’ha avançat i s’han incorporat nous horaris i activitats de tarda durant el primer més de la tornada. A continuació us expliquem com ha anat.

Inici de curs

Enguany, el començament de les classes ha sigut més aviat respecte al que estàvem acostumats d’anys anteriors. Les escoles de primària han reobert les seves aules des-prés de l’aturada estival el dia 5 de setembre, mentre que els i les més ganàpies de secundària, Formació Professional i batxillerat ho han fet dos dies després, el dia 7 de setembre. Els últims anys, generalment, la Diada de l’Onze de Setembre marcava el dia de començar a preparar les motxilles per començar l’endemà.

Pel que fa al final de curs, a educació primària s’acabarà el dia 22 de juny, mentre que pels estudiants de secundària, FP i batxillerat tindrà el seu final el 20 de juny.

Vacances

Parlar de dies de festa tot just uns dies després de tornar de vacances és una mica agosarat, però, ei, tots hi tenim sempre un ull posat! Les primeres que arribaran són les festes de Nadal. Aquests dies màgics tan estimats per tothom començaran el 22 de desembre, avançant-se un dia respecte a l’any passat, i acabaran el 8 de gener, un dia més tard que el curs 21-22. Per la Setmana Santa, haurem d’esperar fins al 3 d’abril, quan començaran set dies de festa, fins al dia 10 del mateix mes.

Pel que fa als dies de lliure elecció, les escolen en sumen un d’extra, fins als quatre, i disposaran de dos dies més que coincidiran amb les festes locals.

Les tardes de setembre

La principal novetat, però, tant per alumnes com per docents, ha sigut les jornades de tarda de setembre. Només durant aquest mes, als centres hi ha hagut una hora lectiva menys, i per tant, no s’han fet classes a la tarda. Les mares i pares no hem hagut de patir, però! Els nostres fills i filles han pogut gaudir de servei de menjador, i després d’un bon dinar, s’ho han passat d’allò més bé amb les activitats d’oci educatiu gratuïtes que els han mantingut entretinguts i actius fins a l’habitual hora de sortida de les tardes.


Sensacions

Vilassar de Dalt

Al C.E.Sensacions no parem de treballar per oferir les millors activitats per tota la família! 

Aquest any seguim amb les nostres extraescolars d’èxit, el Trailrun, l’Atletisme i el CROSSFITT, una activitat pels joves de 8 a 17 anys, que els permetrà conèixer millor el seu cos i millorar la seva forma física! 

Més info i inscripcions a www.sensacions.cat 

Mon Petit Atelier

El Masnou

Mon Petit Atelier va néixer fa sis anys i estem especialitzats en l’ensenyament de la llengua francesa per a totes les edats, i ara també fem anglès i alemany. 

Els grups són reduïts i tenim tots els horaris. Atenció personalitzada amb què tothom troba el que busca: aprendre, refrescar el seu francès, passar una estona distesa en francès… 

Els nostres alumnes aprenen francès d’una manera seriosa, familiar, divertida i amb la qualitat i rigor que ens caracteritza assolint els objectius d’aprenentatge previstos. Veniu a conèixer-nos!

Larchmont

Cabrils

Oferim cursos d’idiomes per a tothom: nens, adolescents i adults, tant presencials com online segons demanda. Ens caracteritzem per l’ús d’un mètode innovador: aprendre amb diversió, motivació, activitat i un mínim ús de llibres. Oferim un servei de “lunchtime”, que consta de recollida al cole, menjar + classe i tornada al cole. Disposem del Space, un espai per a converses en anglès per a JOVES una tarda a la setmana.

NOU: Alemany amb professora nativa.

Club Patinatge Artístic Premià

Premià de Mar

Club de patinatge artístic sobre rodes dedicat a l’ensenyança d’aquest esport. Des de la base fins a nivells nacionals. 

Dimarts i dijous de 17.30 a 20 h.

Entrenadors titulats i vàries modalitats: lliure, solo dance, figures obligatòries.

Telèfons: 

626 295 531 – 669 256 147

Email: cpapremia@gmail.com

Xarxes socials:

Facebook: Club Patinatge Artístic Premià

Instagram: @cpapremia

Twitter: @clubpatinatgepr

The Hughes Language Service

Vilassar de Mar

Classes amenes i dinàmiques, 100% en anglès amb professors nadius amb molta experiència, per a nens de 5 a 12 anys, joves i adults. Més de 30 anys a Vilassar de Mar ens avalen. Material didàctic i audiovisual adequat al nivell dels alumnes. Un clar èmfasi en la comunicació. Progrés garantit – servei personalitzat per reforçar i accelerar l’aprenentatge– Centre oficial de preparació exàmens de “Cambridge”. Examens per a nens – joves – adults. Proves de nivell gratuïtes i sense compromís. Descomptes per a famílies.

Espai Educa 

Premià de Dalt

Un centre a Premià de Dalt on trobaràs professionals molt qualificats que t’acompanyen i et guien en tot moment en diverses vessants.

Educa Psicologia: avaluem, diagnostiquem i fem intervenció dels diferents trastorns emocionals i d’aprenentatge.

Educa logopèdia: avaluem, diagnostiquem i fem intervenció dels diferents trastorns de la parla.

Educa suport: acompanyem l’alumne en el seu aprenentatge.

Educa english: exàmens oficials, summer camps a l’estranger. Business english.

Educa holístic: teràpies alternatives com les flors de Bach, reiki, pedres geotermals.

Més informació a espaieduca@gmail.com o 605 612 994

Art Vilassar

Vilassar de Dalt

Som especialistes en el món dels marcs, emmarquem quadres, fotos i miralls i també transformem aquella foto tan especial dels nens, de les vacances….en un record per sempre, passant-la a tela perquè la puguis lluir allà on vulguis.

També hi trobaràs quadres en venda, porta-fotos de totes les mides i preus i miralls de molts estils, i si cap t’encaixa, doncs te’l fem a mida.

Talents

Vilassar de Dalt

El Centre Talents neix amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats educatives de l’alumnat. A partir de diferents metodologies, estratègies i tècniques d’estudi adaptades als alumnes, ens adequem als seus nivells i ritme d’aprenentatge. Fent un seguiment de les diferents matèries del curs escolar i potenciant els hàbits de treball al llarg de tota l’etapa educativa.

I-Kids

Vilassar de Mar i Cabrils

Més que anglès per a nen@s i adults

A I-kids aprenem més que anglès d’una forma natural i dinàmica, amb professos natius de mentalitat jove, que fan l’aprenentatge més fàcil.

• Cursos intensius preparació d’exàmens oficials

• Classes al migdia, recollim nens a l’escola

• Classes per la tarda

Aquest any incorporem

• Teatre musical en anglès (col·laboració amb Maria Torras) i robòtica en anglès (col·laboració amb l’escola de robòtica Edukem-nos).

Estem especialitzats en viatges lingüístics a Irlanda. L’aprenentatge és superior al curs extraescolar d’anglès.

100% aprovats en exàmens oficials.

The English Corner

Vilassar de Mar

Oferim cursos per a tots els nivells i edats i estem especialitzats en classes per a nens a partir de 3 anys. El nostre sistema d’ensenyament ofereix una immersió total en l’idioma i els nostres cursos emfatitzen la fonètica i l’entonació per poder entendre i ser entesos.

Aules dotades amb pantalles interactives per fer més àgil l’aprenentatge, alternant la gramàtica amb el visionat de vídeos, exercicis pràctics, jocs, cançons…

Professors amb una llarga experiència i metodologia d’ensenyament obtinguda després de molts anys en una escola irlandesa avalada pel departament d’Educació d’aquell país.

Oferim servei de recollida a les escoles migdies i tardes.

Estímuls

Vilassar de Mar

A Estímuls començem el curs 2022-2023 acollint tots els nens i les seves famílies, tots els adolescents, joves i adults que ens vinguin a demanar ajuda perquè pateixin, ja sigui per conflictes amb si mateixos, amb l’entorn, perquè hagin passat per experiències traumàtiques o hagin desenvolupat malalties mentals. El nostre equip de psicòlegs experimentats, ajuda les persones a sanar i les acompanya en el camí de l’acceptació, del canvi i de la millora personal mitjançant les psicoteràpies d’orientació humanista.

També tractem trastorns d’aprenentatge, realitzem tècniques d’estudi i es treballen les dificultats de la parla amb pedagogs i logopedes especialitzats.

Soul Train Dance School

Vilassar de Mar

A Soul TrainDS ens encanta ballar i et convidem a que ballis amb nosaltres!

Impartim diferents disciplines per a nens, joves i adults (a partir de 3 anys).

Classes de Hip Hop, Jazz, Salsa, Dancehall, Comercial, Ballet, Lindy Hop, Sevillanes, Jazz Steps, Balls de Saló, Tribal Fusion BellyDance, Groove Workout, Ballet Fit, Ioga, GAP…

VINE A PROVAR UNA CLASSE GRATIS!

Per a més info contacta per Whatsapp o telèfon al 609.808.355

LA TEVA ESCOLA DE BALL A VILASSAR DE MAR!

Cercle Aventura

Premià de Mar

Oferim als nostres clients, particulars, grups escolars, col·lectius o empreses, experiències d’oci esportiu en la natura, de qualitat i durant tot l’any, ja sigui en el mar, la muntanya o en la neu.

Pels que formem l’equip de Cercleaventura aquesta és la nostra raó i la nostra manera de treballar fent el que més ens agrada i apassiona.

Al Maresme som Escola de Vela i Mar i estem en el Nàutic Premià. A la Cerdanya som Escola d’Esquí i Snowboard i estem a Puigcerdà treballant a Masella, La Molina, Font Romeu, Les Angles i Porte Puymorens. Al Pirineu som Guies de muntanya.

Rukimon

Dosrius

Ei, amants dels animals i la natura!

El Rukimon és un lloc per a assaborir el camp i el bosc i ficar-vos de ple en la vida dels rucs, descobrint secrets inimaginables sobre aquests animals, accedint als espais on es troben en llibertat i dedicant una estona a esplaiar-vos en el tracte.

Hi ha propostes per a adults sols, per a famílies, per a les sortides escolars i també per a regalar-vos una estona de relax amb rucs.

Qualsevol persona ens pot visitar, no hi ha cap problema; els rucs sempre transmeten allò positiu que cada humà necessita.

Aprofiteu el moment!!

Edukem-nos

Vilassar de Mar

Edukem-nos es va crear l’any 2014 amb l’objectiu d’apropar la robòtica, la programació i la tecnologia educativa a les aules i als nens i nenes del nostre poble, Vilassar de Mar. Amb el pas del temps, hem introduït l’extraescolar de robòtica al nostre centre i a diverses escoles del Maresme, fent activitats lúdiques, tecnològiques i creatives.

Fem extraescolars per a nens i nenes de 6 a 16 anys, casals, tallers a escoles i entitats públiques i privades, formacions a docents i assessorament a escoles.

Dozenryu Dojo

Premià de Dalt

Les arts marcials són un exercici físic complet: treballem bilateralment, utilitzem totes les extremitats, realitzem exercicis d’estiraments, flexibilitat, força, velocitat, resistència, equilibri i coordinació, i sempre d’una forma lúdica i divertida. 

Promovem valors, mitjançant els quals gestionem les nostres pors, augmentem la nostra autoestima, aprenem el significat de paraules com compromís, humilitat, respecte, sacrifici, comprensió, enteresa i amistat. Aquests valors són els millors companys que poden tenir els infants en l’emocionant aventura del seu desenvolupament i maduresa.

Cadença 

Teià

A l’escola de Música Cadença podràs trobar classes per a tots: iniciació a la música per a nens de p3,p4 i p5, llenguatge musical, classes d’instrument per a totes les edats, conjunt instrumental infantil, juvenil i d’adults on et sentiràs part d’un grup de música, coral infantil i fins i tot una coral de gospel per adults. Vine a provar una classe gratuïta!

Hi trobaràs molta música a Cadença!

CILF Centre Integral de Logopedia i Fonoaudiologia

Vilassar de Mar

CILF és un centre integral dedicat a la salut i l’educació, amb qualitat en els serveis i un tracte molt personalitzat. Utilitza tecnologia d’última generació. Especialitzat en logopèdia i fonoaudiologia, també compta amb els serveis de psicopedagogia, psicopedagogia, psicomotricitat, neurologopèdia, reeducacions escolars, dislèxia-TDAH i audiologia. 

Es realitzen diagnòstics i tractaments de nens i adults i també teràpia on-line.

Hamelin

Montgat

CE Hamelin-Laie, inicia la nueva temporada de fútbol 2022-2023.

Invitamos a todos los niños y niñas desde 5 a 12 años a los entrenamientos a partir del día 12 se septiembre.

El programa de fútbol es un proyecto pedagógico y competitivo dirigido por un staff profesionalizado que asegura el aprendizaje de los fundamentos especificos que solicita la práctica del futbol.

Posibilidad de incorporarse a equipos que compiten en liga federativa o en liga escolar.

Hasta tres días de entrenamiento y partido.  

Torneos durante la temporada y muchas más actividades.

CE Hamelin-Laie está comprometido en el refuerzo y descubrimiento de los valores que aparecen en el deporte y que son transferibles a la vida extradeportiva.

Igualmente se abre el periodo de test para la sección de Basket y de Volley.

Os esperamos! 

ISM Formación

Malgrat

Setembre és com gener, un nou cicle… Plantejar-nos objectius de millora, metes i… passar a l’acció per aconseguir-los!

El propòsit d’ISM MARESME com a centre de formació per adults és ajudar en la millora personal i professional de les persones i ampliar les possibilitats d’èxit. La clau està en la nostra actitud i recursos personals.

Oferim:

Formacions particulars a mida de diverses temàtiques

Tallers vivencials (risoterapia, mindfulness..)

Cursos subvencionats per treballadors i persones en situació d’atur

TRUCA’NS!

Somni Psicologia

Vilassar de Mar

A l’Octubre tornen les extraescolars a Somni Psicologia! Un espai setmanal guiat per una psicòloga en el que ens descobrirem i entendrem a nosaltres mateixos/es, mentre ens divertim i gaudim!

INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL: Mitjançant tècniques i activitats com la música, manualitats, contes… ens coneixerem a nosaltres mateixos/es i a les nostres emocions.

MINDFULNESS PER A NENS I NENES: Combinant tècniques de relaxació i regulació emocional basades en el mindfulness, crearem un espai on millorar la concentració, la comunicació, l’empatia, l’autoestima, i moltes coses més!

Si t’ha agradat llegir l’article Una tornada a l’escola farcida de novetats!, també et pot interessar llegir Neix Tot Per Tu, en petit projecte que lluita contra el càncer infantil.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.