https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

15, abril del 2024

Search
Close this search box.

15, abril del 2024

Nens i joves – Maresme

Neix Tot Per Tu, en petit projecte que lluita contra el càncer infantil

Maresme
Captura de pantalla 2022-04-26 a les 11.05.05
Hi ha iniciatives que per la seva naturalesa representen el bo i millor de la condició humana. Aquest és el cas de Tot Per Tu, un project impulsat per dos tianencs i que ens presenten a continuació.

Som el Marc i la Luisa, veïns de Tiana i creadors del projecte TOT PER TU.

El febrer del 2019, al nostre fill de dos anys li van detectar un tumor molt agressiu i poc investigat anomenat Rabdomiosarcoma que, gràcies a l’equip mèdic de l’hospital Vall d’Hebron, està en remissió.

Després de més d’un any amb ingressos a l’hospital i d’una llarga estada a Alemanya per rebre radioteràpia de protons, ens vam adonar de l’escàs finançament i recursos que té el Càncer Infantil.

Es tracta de la primera causa de mortalitat per malaltia en la infància i adolescència i, en canvi, el finançament públic és quasi nul, les farmacèutiques no en volen saber res i és considerara una malaltia minoritària.

Abans d’engegar el projecte, ens vam reunir amb l’equip de doctors i investigadors del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) perquè ens expliquessin amb quin projecte podríem col·laborar i vam mostrar molt interès a endegar-ne un per controlar les recaigudes i les metàstasis en els sarcomes infantils.

Per ajudar a recaptar fons, hem creat una pàgina web, www.totpertu.online on es pot col·laborar directament i assabentar-se de les nostres diferents campanyes i esdeveniments realitzades al llarg de l’any.

Ara estem preparant la diada de Sant Jordi, en la que qui ho desitgi, pot entrar a la web i col·laborar donant un lot de titelles de Sant Jordi amb un missatge d’ànims que escriureu personalment. Una vegada arribat a les 40 unitats venudes, els farem arribar en persona a cadascun dels infants ingressats a Oncologia Pediàtrica de la Vall d’Hebron.

Us animem a col·laborar en aquest projecte tan bonic!

Marc i Luisa

Si t’ha agradat llegir la notícia Neix Tot Per Tu, en petit projecte que lluita contra el càncer infantil, també et pot interessar llegir Què cal saber per a la preinscripció escolar?

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.