Pànxing Digital

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Consells –

Tres alternatives a les càpsules de cafè d’alumini

niclas-illg-VsyfRTHAr8o-unsplash
A tots ens agrada el cafè acabat de fer de bon matí o després d'un bon àpat. El que no ens hauria d'agradar és la gran quantitat de residus en forma d'alumini que es genera del seu consum. A continuació et presentem tres alternatives a les càpsules per alleugerir al planeta la càrrega de resius i els efectes de la seva producció.

La clàssica, la de tota la vida

Pot semblar una obvietat, però la millor manera de no generar aquesta enorme quantitat de càpsules és no dependre d’elles. La cafetera italiana, la de tota la vida, és una alternativa genial per abandonar les càpsules. És cert, el resultat no és el mateix, però el planeta bé s’ho val.

Capsules compostables

Des de ja fa un temps, les càpsules d’un sol ús compostables han anat agafant protagonisme a les nostres cases. Aquesta alternativa es degrada completament en només tres mesos. Això sí, és responsabilitat nostra reciclar-la de manera correcta: al contenidor de fracció orgànica.

Cafeteres automàtiques que molen el cafè

L’alternativa més costosa econòmicament, però la que preserva la qualitat del cafè que ens proporcionen les càpsules. Aquestes màquines automàtiques molen el gra i ens ofereixen cafè dignes dels millors baristes. Emmagatzemen el marro i el podem aprofitar per fer compost o una crema exfoliant natural.

Si t’ha agradat llegir el l’econsell Tres alternatives a les càpsules de cafè d’alumini, també et pot interessar llegir Tres consells per estalviar aigua.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.