Pànxing Digital

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Consells –

Arriba el moment de canviar els pneumàtics d’hivern pels d’estiu

iStock-995719900
La primavera avança en el calendari i ens convé recuperar els pneumàtics d’estiu. Amb les altes temperatures els pneumàtics d’estiu responen millor a les característiques de l’asfalt calent.

Doncs sí, ens convé canviar de nou els pneumàtics d’hivern cap als d’estiu. I cal fer-ho per raons de seguretat, però també per al bé del medi ambient.

El pneumàtic d’estiu funciona i respon molt millor quan les temperatures són altes i rodem per un asfalt calent.  Per exemple, la reacció no és la mateixa en cas de frenada forta. Per tant, la seguretat ja és un motiu suficient.

L’altra raó per la qual ens convé canviar és per qüestions mediambientals. Circular amb un pneumàtic d’hivern durant els mesos de temperatures altes també vol dir que incrementem el consum de combustible, ja que tot i que pot semblar imperceptible, el cas és que mostra més resistència al rodament i, per tant, gastem una mica més de combustible.

I finalment, els pneumàtics d’estiu són més silenciosos. La nostra conducció serà més tranquil·la si circulem amb la finestra oberta i la fauna del bosc també ho “agrairà”.

  Ivan Sanz Tusell

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.