Pànxing Digital

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Consells –

Celebrant l’amor: ens casem!

IMG-20210810-WA0011
En aquest regal que és la vida, malgrat les dificultats que s'entossudeixen a creuar-se'ns pel camí, ens sobren motius per celebrar-la: sumar un any més al nostre compte personal, el naixement de la nostra filla o fill, l'assoliment d'una fita important o, segurament, el que més joia i amor traspua, la celebració del casament amb la persona de la teva vida. I és precisament això el que van decidir fer dues parelles: per un costat l'Anna Torrents Granado i l'Oriol Hernandez Espelt, casats a Casa Periques de Puig-reig; i per l'altre l'Alba Sánchez Llopart i el Sergio Martínez Baena, que van celebrar la boda a Cal Majoral, a l'Espunyola. Aquesta celebració és, però, la culminació de tot un procés, que de la mà de la seva experiència repassarem per guiar als que us trobeu a la mateixa situació.

Gaudiu de la planificació

Tota celebració, des de la més petita i íntima fins a la de més gran envergadura i multitudinària, passar per uns estadis inicials de preparació. Al principi, la magnitud del que ens proposem fer ens pot desorientar una mica, ens podem atabalar més o menys. Res més lluny del que ha de ser la preparació!

En primer lloc, aquest procés ha de ser un trajecte que tu i la seva parella fruïu. El dia del casament és l’explosió definitiva d’alegria i amor, però durant el transcurs d’arranjament heu de xalar amb tot: amb les visites als llocs on uns agradaria celebrar la unió, amb les degustacions dels àpats que us ofereixen, amb les proves de vestuari, amb tot!

Preneu-vos el vostre temps

Si una lliçó ens ha impartit la pandèmia, és a aprendre a no tenir pressa. Sí, teniu raó, a vegades no ens ha quedat més remei que posposar la nostra festa i ens hem vist obligats a buscar dates alternatives per celebrar el nostre amor. Però a força de no rendir-nos, i amb una bona dosi de paciència i bon humor, hem aconseguit el que anhelàvem.

Amb això ens referim que el pas del temps, ben mirat, juga a favor nostre si ho sabem encaixar bé. Una boda és quelcom que vol temps, i els nostres protagonistes n’han tingut, i molt, per planificar-la. Tant en el cas de l’Anna i l’Oriol com el de l’Alba i el Sergio, la pandèmia els ha proporcionat gairebé dos anys de marge per pensar el seu casament fins a l’últim detall. Bé, potser no cal dilatar-ho tant si no és imprescindible, però no tingueu pressa i preneu-vos el temps que necessiteu.

Confiar la cerimònia a un professional

Als que ja hàgiu passat pel procés de preparació d’un casament, no us descobrim res quan diem que és una autèntica feinada organitzar-lo. Tantes coses a tenir en compte, tants actors i serveis a coordinar es poden convertir en una càrrega els mesos previs a la celebració. I el dia del casament, el que volem és gaudir dels nostres éssers més estimats i lliurar-nos al gaudi sense haver de pensar en res més. Perquè això sigui possible comptem amb l’ajuda inestimable de tot un seguit de professionals que ens deslliuraran de tota feina.

L’Alba i el Sergio se’n recordaran sempre de l’enorme ajuda que els va brindar el Rubén, el seu wedding planner. Aquesta figura s’erigeix en un autèntic àngel de la guarda, omnipresent i discret, sempre a punt i atent perquè la jornada festiva rutllés a la perfecció. “El Rubén és una persona que domina totalment l’organització d’esdeveniments, realment quan el vam conèixer ens vam poder relaxar” reconeix l’Alba.

Aquesta mateixa tranquil·litat i ajuda van trobar l’Anna i l’Oriol a l’hora de planificar el banquet. “La gent del Sol i Cel, espacialment l’Alba, es van encarregar de tot el relatiu amb el menjar i la decoració de l’espai, no ens vam haver de preocupar de res”, agraeixen.

L’outfit perfecte i de proximitat

La tria del vestuari mereix tot un article a part. El moment del dia de la celebració, la consonància amb el vestit de la nostra parella, el gust i preferències personals, són només algunes de les variables que intervenen en l’elecció de la roba que lluirem la data assenyalada.

Avui ens centrarem en les botigues on anar a buscar aquests vestits. L’Alba i el Sergio van optar per una botiga petita, un negoci familiar lluny de les grans firmes. “Vam descobrir una petita botiga a Molins de Rei que ens va oferir un gran ventall d’opcions. En tot moment em van assessorar sobre l’estil de vestit que jo volia, van copsar immediatament què és el que buscava i sempre es van cuidar de mi. Vam rebre un tracte molt proper, familiar; va ser una gran experiència” ens explica l’Alba.

Moltes botigues i establiments destinats a la comercialització de vestits de casament ofereixen opcions per a ambdues parts de la parella, així doncs, pot ser una bona opció centralitzar les compres si hi trobem el que busquem. 

Un casament únic, com vosaltres

Cada manera d’estimar, cada demostració d’amor, és única i irrepetible. Si un casament és la culminació d’aquests sentiments, ha de ser per força únic i representatiu de la vostra manera de ser. Amb això us volem dir que feu de la cerimònia un acte que us defineixi, que la faci irrepetible, totalment vostra i dels vostres familiars i amics.

L’Anna i l’Oriol saben de què parlem i no van perdre l’oportunitat de maridar el casament amb una de les seves passions: el trial. Imagineu-vos el nuvi i la núvia arribant dalt d’una moto per assistir al banquet. Irrepetible!

O l’Alba i el Sergio i la seva cerimònia del fil vermell, especial, única, personal i plena d’anècdotes que queden guardades i custodiades per ells i els afortunats que la van viure, convertida en record màgic d’un dels dies més importants de les seves vides.

Si t’ha agradat llegir el reportatge Celebrant l’amor: ens casem!, també et pot interessar llegir la resta de reportatges de l’apartat de consells de la nostra pàgina web.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.