Pànxing Digital

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Consells –

Consells de salut i bellesa per al mes de juny

iStock-1295633127

El mes de juny marca l’inici de l’estiu a la Cerdanya, un moment ideal per gaudir de l’aire lliure i cuidar el nostre benestar. A continuació, et proposem alguns consells per mantenir-te radiant i saludable durant aquesta època de l’any:

  1. Protecció Solar: Amb l’augment de les hores de sol, és essencial utilitzar protector solar amb un factor de protecció alt (SPF 30 o superior). Aplica’l generosament a la pell exposada, incloent la cara, el coll i les mans, i recorda reaplicar-lo cada dues hores, especialment si estàs a l’aire lliure.
  2. Hidratació: Beu molta aigua per mantenir-te hidratat. Les altes temperatures poden provocar deshidratació ràpidament. Porta sempre una ampolla d’aigua quan surtis a fer excursions o activitats a l’exterior.
  3. Alimentació Lleugera i Nutritiva: Opta per una dieta rica en fruites i verdures fresques, que aporten vitamines i antioxidants essencials per a la pell i la salut general. Fruites com les maduixes, les síndries i els préssecs són ideals en aquesta temporada.
  4. Cura del Cabell: Protegeix el teu cabell del sol i de l’aigua de les piscines. Utilitza un condicionador profund una vegada a la setmana i un barret per evitar danys solars. Productes amb filtres UV poden ajudar a mantenir el teu cabell saludable i brillant.
  5. Exercici a l’Aire Lliure: Aprofita el bon temps per fer activitats físiques a l’aire lliure, com caminar, anar en bicicleta o practicar ioga al parc. L’exercici regular ajuda a millorar l’estat d’ànim i a mantenir-te en forma.
  6. Descans Adequat: Amb els dies més llargs, pot ser temptador quedar-se despert fins tard. Assegura’t de mantenir una rutina de son consistent per garantir el descans necessari per al teu cos i ment.

Seguint aquests senzills consells, podràs gaudir plenament del mes de juny a la Cerdanya, cuidant la teva salut i mantenint la teva bellesa natural. Gaudeix de l’estiu amb responsabilitat i benestar!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.