Pànxing Digital

21, juliol del 2024

Search
Close this search box.

21, juliol del 2024

Consells –

Consells essencials per un jardí cuidat aquest juliol

iStock-1331262237-1
Amb les llargues hores de sol i les temperatures càlides, el mes de juliol és el moment idoni per cuidar i potenciar la vitalitat dels nostres jardins. A continuació, t’oferim una sèrie de consells pràctics i efectius per mantenir el teu espai verd en òptimes condicions durant aquest mes.

Reg adequat i eficient
El reg ha de ser preferiblement a primera hora del matí o al vespre per evitar l’evaporació ràpida. Pots utilitzar sistemes de reg automàtic o gota a gota per maximitzar l’eficiència. Tanmateix, has de tenir en compte la situació d’emergència climàtica actual i respectar les restriccions d’aigua per sequera que es puguin estipular al llarg de l’estiu. 

Manteniment del sòl
La qualitat del sòl és fonamental per al creixement sa de les plantes. Afegir compost o adob orgànic t’ajudarà a mantenir un sòl ric en nutrients. 

Poda i manteniment regular
La poda regular és necessària per fomentar un creixement vigorós i saludable. Elimina les branques mortes o malaltes i dona forma a les plantes per assegurar una bona circulació de l’aire i llum solar.

Planificació i disseny del jardí
Aprofita aquest mes per planificar i redissenyar el teu jardí. Considera la creació de zones d’ombra amb arbres o estructures que proporcionin refugi durant les hores més caloroses. 

Flors d’estiu
Incorpora flors d’estiu per donar color i vida al teu jardí. Les dàlies, les petúnies i els gira-sols són exemples de flors que prosperen durant aquesta època de l’any i aporten un toc vibrant al teu espai exterior.

Redacció

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.