Pànxing Digital

19, juliol del 2024

Search
Close this search box.

19, juliol del 2024

Consells –

El Maresme brilla a Fitur: Destinació Pet Friendly

reconeixement_travelguau
El Maresme s'ha destacat com una destinació turística compromesa amb la sostenibilitat i la convivència harmoniosa entre humans i animals. En un esdeveniment recent a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, la regió va ser reconeguda com a finalista als premis TravelGuau a la categoria de millor destinació Pet Friendly. Un pas més cap a la promoció d'un turisme respectuós i inclusiu al cor de la Costa del Maresme.

El passat 25 de gener, el Maresme es va situar en el centre de l’escenari internacional a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, amb una destacada presència i una notícia emocionant: el reconeixement com a finalista als premis TravelGuau a la categoria de millor destinació Pet Friendly. La presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Carme Ponsa, va rebre aquest reconeixement en el marc de la fira turística.

Juntament amb la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va presentar l’ampli ventall d’ofertes turístiques que ofereix la regió, amb un especial èmfasi en el benestar i l’enoturisme, dos segments que destaquen al Maresme. A més, es va posar l’accent en la connectivitat i en la participació en la propera Copa Amèrica.

La delegació maresmenca a Fitur va ser encapçalada per Carme Ponsa, acompanyada per altres figures destacades com la vicepresidenta Cindy Rando, la directora tècnica Eva Esplugas i diversos alcaldes i regidors de municipis maresmencs. La presència d’empresaris del sector també va enfortir la representació de la comarca.

El Maresme va competir com a finalista als premis TravelGuau amb altres destinacions reconegudes com Mazarrón, València, Santiago de Compostel·la i San Lorenzo de El Escorial. Aquests premis tenen com a objectiu reconèixer les iniciatives que promouen la relació amb les mascotes des del respecte i la sostenibilitat, propiciant nous espais de convivència i turisme amb animals.

Amb aquest reconeixement, el Maresme va reafirmar el seu compromís amb la sostenibilitat i la convivència harmoniosa entre humans i animals, posicionant-se com una destinació líder en el turisme pet friendly.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.