Pànxing Digital

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Consells –

El paradís a casa

iStock-1306126434-1
Des que la pandèmia ens va tancar a casa fa quatre anys, els jardins i les terrasses de les nostres llars han agafat un rol prioritari dins de l’estructura de les cases. Tenir una terrassa i un jardí ben cuidat és clau per poder gaudir d’aquests espais, sobretot ara que arriba el bon temps.

Entre cases i carrers, es despleguen petits paradisos privats: els jardins i les terrasses. Aquests racons verdosos són més que meres decoracions; són espais on les famílies es reuneixen per compartir moments íntims i únics. És aquí on les converses flueixen lliurement i els vincles familiars es fortifiquen, tot mentre es gaudeix dels moments a l’aire lliure.

La pandèmia de la COVID ha donat un nou valor a aquests espais, convertint-los en refugis segurs on trobar pau i calma enmig de temps incerts. Les terrasses s’han transformat en salons a l’aire lliure, els jardins en places de jocs improvisades. La seva importància com a espais ha arribat a tant que moltes persones els donen prioritat alhora d’adquirir un immoble.

Treu-li tot el potencial a les teves terrasses i jardins

Des de la creació d’espais funcionals fins a l’art de cultivar horts urbans, aquests espais exteriors ofereixen infinites possibilitats per transformar-los en veritables paradisos personals.

Els jardins i les terrasses han deixat de ser espais morts de la casa per ser racons que inspiren. Amb la selecció del mobiliari adequat es poden crear espais de chill-out on relaxar-se i poder passar temps amb la família i els amics en un ambient íntim i de confort.

D’altra banda, els horts urbans són una manera perfecta de connectar amb la terra i cultivar aliments frescos a casa. Amb un toc d’imaginació i una mica d’espai, pots crear un hort ple de verdures, hortalisses i fins i tot herbes aro-màtiques, oferint una font de salut i sabor directament des de la teva pròpia terrassa.

El manteniment és essencial

Per mantenir aquests petits racons d’harmonia, és essencial dedicar temps i esforç a la seva cura. Un manteniment adequat d’aquests espais no només preserva la seva bellesa, sinó que també assegura la seva funcionalitat i durabilitat.

Des de l’ombra fresca dels tendals fins a les línies netes de l’alumini, cada de-tall és crucial per al manteniment dels jardins i les terrasses. Els tendals no només proporcionen protecció del sol i la pluja, sinó que també allarguen la vida útil dels mobles i altres elements de l’exterior. L’alumini, si es manté en bon estat, garanteix una estructura estable i segura, resistint les inclemències del temps i l’ús diari.

A més, una capa fresca de pintura no només dona nova vida als elements de fusta o metall, sinó que també protegeix contra la corrosió i l’erosió. Hem de pensar que tots els elements exteriors estan a la intempèrie i que tant el sol com l’aigua actuen malmetent gairebé tots els materials.

Mantenir aquests espais no només és una qüestió d’estètica, sinó també de funcionalitat i seguretat per a tots els qui els gaudeixen.

 Redacció.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.