Pànxing Digital

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Consells –

El poder sanador de la vibració 

iStock-1151153500

Tota la teva realitat canvia, quan participes en una sessió amb GonGs. Pots meditar, respirar conscient, practicar ioga, creure tenir el control de la teva ment, de la teva vida i saber-ho tot, però quan la vibració dels GonGs et toca de prop, et desmunta els esquemes per complet. La seva energia i freqüència t’envolta. Si et rendeixes a l’experiència, fas el viatge de la teva vida, experimentant diferents nivells de relaxació i consciència; entrant en un estat d’èxtasis, on et fons amb el tot.

Durant una sessió amb GonGs, et trobes entre despert i adormit, amb un estat hipnòtic-meditatiu inconscient, on l’ego es rendeix a l’experiència i des de la neutralitat, sents la immortalitat de viatjar i fusionar el teu cos amb la vibració i amb el més enllà, un estat desconegut fins ara, on cos i ment s’harmonitzen. Amb la vibració del GonG i amb una intenció definida, pots arribar al centre de qualsevol bloqueig o limitació física, mental i emocional; reduint tensions, estrès, angoixa, ansietat i millorant les hores de somni nocturn.

Els GonGs són considerats més que un instrument musical, perquè tenen el poder de portar-te a un estat de consciència i de relaxació molt elevat ràpidament, on tot és possible, sempre que deixis el control de la teva ment i et permetis viure l’experiència, sense pors ni expectatives.

El cos humà està compost per un 70% d’aigua, un poderós conductor de la vibració, això vol dir que som cossos ressonants amb canals d’energies subtils. Durant una sessió amb GonGs la vibració actua directament sobre els líquids del nostre cos, produint un efecte harmonitzador sencer del tot l’organisme; alliberant, desbloquejant i regenerant físicament, emocionalment i espiritualment.

-Un Bany de GonG; és una experiència de relaxació de 45 minuts, on els gongs principalment amb altres instruments, banyen amb la seva sonoritat i freqüència totes les cèl·lules del cos. La ment comença a silenciar-se, al mateix temps que el sistema nerviós es relaxa. L’energia i la vibració del participant augmenta; equilibrant, revitalitzant i harmonitzant en general; cos, ment i esperit. Millorant la circulació, estimulant el sistema immunitari, regenerant músculs i cicatrius.

Per viure una experiència més forta i pujar el nivell, teniu una Puja de GonG, creada per “Don Conreux”, que equival a 10 banys de GonG, amplificant els seus efectes sobre el sistema nerviós i sobre tots els òrgans del cos.

Una Puja de Gong; és una experiència de tota una nit, 7’5 hores de vibració ininterrompuda. De 6 a 8 gongs treballen durant tota la nit sense descans, mentre els participants dormen tranquil·lament estirats al seu matalàs, envoltats del so, l’energia i la vibració dels GonGs, amb una freqüència molt subtil i constant per no trencar el somni. Durant la nit s’accedeix a nivells molt profunds del subconscient, creant una dolça i relaxant experiència al cos i a les cèl·lules de tot l’organisme, mentre s’adorm. Els efectes d’una puja de Gong poden durar uns quants dies i els efectes més energètics durant tot un cicle sencer (28 dies).

Cada sessió és una experiència diferent i única, primer perquè cada participant es troba en un procés i segon perquè cada so activa una certa dimensió del sistema energètic.


Ruth Comellas
Instructora de ioga i Terapeuta de so
@ruthcomellas_balraj 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.