Pànxing Digital

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Consells –

Escolta, i si ens casem?

PORTFOLI_20220716_eva-marc-0040
Amb aquesta pregunta comença tot. És l’espurna que encén il·lusions, anhels, nervis i emocions. Avui us presentem les històries de dues parelles que han respost que sí a aquesta qüestió i que a partir d’aquí, d’aquest sí, han començat un procés engrescador de preparació de la cerimònia perfecta, la seva cerimònia. Són l’Eva Arnaus i en Marc Casals, casats a Casa Gumira, als peus dels Cingles de Taravil; i la Carolina Sanchez i en Roger Baro, que van celebrar la boda a Cal Majoral, a l’Espunyola.

Gaudiu de la planificació

Tota celebració passa per uns estadis inicials de preparació. Al principi, la magnitud del que ens proposem fer ens pot desorientar una mica, ens podem atabalar més o menys. Res més lluny del que ha de suposar aquest procés!

Les dues parelles protagonistes coincideixen a expressar que aquest moment ha de ser un viatge a gaudir, intens (i molt!), però que s’ha de convertir en un camí bonic i emocionant on visualitzar el dia del casament i fruir de tots els petits detalls de la preparació.

A poc a poc i bona lletra

Seguint en la línia del procés de preparació del casament, es fa bo aquest refrany tan nostre. Sense pressa, hem d’anar fent passets per acostar-nos al dia assenyalat, de mica en mica i assumint allò que puguem pair bé, sense empatxar-nos de feina que es converteixi en un maldecap.

I parlant de temps, la Carol i en Roger n’han tingut amb escreix per pensar amb tots els detalls del seu casament. Els onze anys que fa que comparteixen la vida els ha ajudat a tenir-ho tot molt clar a l’hora de decidir com volien que fos la seva boda. Als que no fa tant temps que us coneixeu, no patiu! Potser us costarà una mica més, però el resultat serà igual de satisfactori.

Sempre en bones mans

Als que ja hàgiu passat pel procés de preparació d’un casament, no us descobrim res quan diem que és una autèntica feinada organitzar-lo. Tantes coses a tenir en compte, tants actors i serveis a coordinar es poden convertir en una càrrega els mesos previs a la celebració. I el dia del casament, el que volem és gaudir dels nostres éssers estimats i lliurar-nos al gaudi sense haver de pensar en res més.

L’Eva i en Marc segur que se’n recordaran sempre de l’ajuda de la Jessica Laspalas, que els ha guiat i els ha resolt tots els dubtes que els sorgien a cada moment.  Aquesta mateixa tranquil·litat i ajuda la van trobar la Carolina i el Roger en la figura del Rubén, de Oye Chica, per ells “un dels millors wedding’s planners que hi poden haver. Estem molt contents d’haver pogut tenir-lo”.

Professionalitat de quilòmetre zero

Com dèiem, en un casament hi intervenen molts actors perquè tot surti rodó. Càtering, fotografia, decoració, flors, l’outfit o outfits tant de la núvia com del nuvi, les invitacions, els regals o detalls per als assistents, l’estilisme i perruqueria i un llarg etcètera que no pot fallar. Quan ens decidim per tots aquests professionals i proveïdors, un plus afegit que podem escollir és la seva proximitat. Comptar amb els serveis de gent del territori és garantia de proximitat de producte, i el que és més important, proximitat amb el tracte i la comunicació en uns moments on són imprescindibles.

Les parelles protagonistes d’aquest reportatge han sabut imprimir a la perfecció aquest segell local en tots els serveis que han actuat als seus respectius casaments. Des de l’encarregat de les fotografies i els vídeos, passant per l’estilisme i la vestimenta i acabant en les delícies servides a taula, la gran majoria d’aquests serveis són de professional establerts a menys de trenta quilòmetres a la rodona del lloc escollit per celebrar la festa que han fet possible.

Un dia transcendental

La preparació s’ha acabat. Ha arribat el gran dia i tot està a punt per gaudir-ne. Independentment de com surti tot plegat (a vegades hi ha coses que no podem controlar) ho hem planificat tot amb molt d’amor. Més enllà de l’aspecte material, dels vestits, dels àpats, de la decoració, i sense ànim de restar-li la importància que tenen tots aquests elements indispensables, el que realment marca la diferència i fa d’aquest dia un moment transcendental, són els sentiments, les emocions, els petits i únics gestos i accions que defineixen la nostra cerimònia, única entre totes les que es fan.

L’Eva i el Marc saben de què parlem i van fer partícips de la seva joia tots els convidats, tota la família i els amics van participar activament amb divertits jocs i un ball particular. Dues amigues van ser les encarregades d’emocionar encara més els nuvis: una d’elles els va casar, i l’altra els va regalar la seva veu per cantar-los durant les entrades.

O la Carolina i el Roger i la seva manera única d’entregar un detall als assistents. La parella no va voler deixar escapar l’oportunitat que els brindava el seu casament per ser solidaris: els convidats se’n van endur a casa unes polseres per col·laborar amb la Fundación CRIS Contra el Càncer. Són aquests detalls que fan de la seva cerimònia, i que faran de la teva, un moment únic a la vida de molts.

Si t’ha agradat llegir el reportatge Escolta, i si ens casem?, també et pot interessar llegir El jardí comestible: la unió perfecta entre estètica i funcionalitat.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.