Pànxing Digital

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Consells –

Màxima concentració per a les teves reunions empresarials al Maresme

eccec1c6-99bd-4e87-8de8-e74e4b986c23
Lloguer de sales per a reunions, espais per a rodes de premsa i llançaments de marca, en un hotel a 20 minuts de Barcelona.

En el món empresarial, triar l’escenari adequat és una decisió crítica que pot determinar l’èxit o el fracàs d’una reunió. Trobar un entorn que afavoreixi la comoditat, fomenti la interacció i permeti als participants donar el millor de si mateixos és fonamental per a qualsevol esdeveniment de negoci.

En les instal·lacions de Dynamic Hotels, a tan sols 20 minuts de la ciutat de Barcelona, es poden trobar tots aquests elements essencials en un ambient modern, amb espectaculars vistes al mar Mediterrani i amb un equip de professionals amb una vasta experiència en l’organització d’esdeveniments corporatius.

Els Serveis de Dynamic Meeting: més que un hotel amb sales de reunions prop de Barcelona

Amb un preu inicial tan atractiu com 50€ per persona, Dynamic Meeting es presenta com una opció irresistible per a una àmplia gamma d’esdeveniments empresarials a la regió del Maresme. Ja siguin reunions de treball, rodes de premsa, llançaments de marques o accions de relacions públiques, Dynamic Meeting s’erigeix com una opció de primer nivell.

El cost de lloguer de les seves exclusives sales de reunions pot variar en funció de diversos factors, com el tipus d’esdeveniments, la durada de la jornada laboral, les dates triades i les carcaterístiques personalitzades que els clients desitgin. En aquest sentit, Dynamic Meeting ha impulsat un petit formulari de consulta que permet a l’empresa conèixer amb precisió les necessitats dels clients. Aquest enfocament personalitzat garanteix que cada client rebi un pressupost ajustat a mesura que s’adapta exactament al que necessita.

Un menú exquisit per a les reunions empresarials

Cada servei de lloguer de sales de reunions inclou un detallat Coffee Break que abasta desdejuni, dinar i berenar. A més, es proporcionen opcions saludables i personalitzades per a aquells amb restriccions alimentàries. L’objectiu és adaptar el menú al màxim a les necessitats de cada empresa.

Tecnologia de Vanguardia

Malgrat que avui dia la connexió a Internet sigui una cosa dada, Dynamic Hotels destaca pel seu wifi d’última generació i l’ampli equipament audiovisual disponible per a tota reunió d’empresa. A més, ofereixen assistència amb qualsevol tipus de promoció necessària per a l’esdeveniment.

Team Building: Creixent Junts

Un dels avantatges addicionals que ofereix el servei de reunions de treball de Dynamic Meeting és l’oportunitat d’incorporar opcions de Team Building per als participants. Activitats esportives com el Paddle Surg o el Golf, moments de relax gràcies a acors amb el Balneari Titus, o experiències de tast de vins personalitzades, són alguns dels serveis més sol·licitats.

Habitacions d’hotel: la comoditat com a opció

Per a aquelles reunions que duren diversos dies o quan es desitja evitar el desplaçament a Barcelona després d’una llarga jornada de treball, l’hotel ofereix habitacions equipades amb matalassos de la màxima qualitat WLN Barcelona, bany privat, aire condicionat/calefacció, assecador de cabell i TV.

www.dyhotels.com

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.