Pànxing Digital

21, juliol del 2024

Search
Close this search box.

21, juliol del 2024

Consells –

Una mirada a les teràpies alternatives: el Reiki 

SALUT
En els darrers temps, hem assistit a un ressorgiment de l’interès per les teràpies alternatives. Entre aquestes pràctiques, el Reiki destaca com una forma de sanació energètica que persegueix la recerca de l’equilibri entre el cos, la ment i l’ànima.

La història del Reiki es remunta al Japó del segle XIX. La paraula “Reiki” es deriva del japonès, que significa “energia vital universal”. Aquest sistema de curació es basa en la creença que hi ha una energia vital que flueix a través de tots els éssers vius, i que aquesta energia és la força que manté la vida. Un monjo budista japonès va ser qui va redescobrir aquesta antiga pràctica de curació. Després d’un període de meditació i formació espiritual, va experimentar una revelació que va conduir a la creació del sistema de Reiki que coneixem avui en dia.

Amb l’objectiu de compartir aquesta pràctica amb el món, aquest monjo va establir una escola de Reiki a Tòquio, on va ensenyar les tècniques de curació als seus alumnes. Des de llavors, el Reiki s’ha propagat arreu del món, adaptant-se i evolucionant amb diverses branques i estils.

El Reiki implica l’ús de les mans per transmetre l’energia vital universal al receptor. El practicant de Reiki col·loca les seves mans sobre determinades parts del cos, seguint una sèrie de posicions establertes. Aquesta transmissió d’energia té com a objectiu desbloquejar els canals energètics i promoure la circulació de l’energia vital. Ja sigui com a complement de la medicina convencional o com una pràctica independent, el Reiki continua guanyant popularitat com una via cap a la salut holística.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.