Pànxing Digital

4, març del 2024

Search
Close this search box.

4, març del 2024

Cultura –

Anem a veure ocells! és una guia per fer escapades en família amb l’al·licient de l’ornitologia

884bb991a79922716df25fc4342f10d8.jpg
L’obra proposa itineraris per 30 espais localitzats de Catalunya, una destinació de primer ordre per al turisme ornitològic. Anem a veure ocells! 30 espais de Catalunya per observar-los en família, de Jordi Longás Mayayo, és la primera guia per fer escapades en familia amb l’al·licient de l’ornitologia. 
L’obra, amb un format didàctic i molt visual, proposa itineraris disbribuïts per tot Catalunya, considerada una destinació de primer ordre per al turisme ornitològic. Disbribuïts per tot Catalunya, considerada una destinació de primer ordre per al turisme ornitològic. Descobrir el territori des d’un altre punt de vista. La diversitat d’hàbitats i la seva situación estratègica fan de Catalunya una destinació turística especial per als amants de l’ornitologia i un patrimoni natural que aquesta guia vol feraccessible. Per això s’han seleccionat les 30 zones més destacades, amb un total de 42 itineraris, ideals per gaudir-ne en família. De forma planera, aquesta llibre permet introduir-se en l’observació d’aus i el coneixement dels ecosistemes on viuen, tot combinat amb la descoberta del ric patrimoni cultural, arquitectònic i gastronòmic dels indrets que es visiten. En el seu conjunt, la guia ofereix un munt de propostes d’oci atractives que satisfaran a grans i petits.
 
Cadascuna de les destinacions inclou informació de primera mà sobre la localització, l’accés, l’allotjament, descripcions i curiositats de la zona i altres dades. Així mateix, cada itinerari contempla la longitud, el temps, la dificultat i la descripció pròpiade l’itinerari. En tots els casos hi ha el mapa en qüestió i fotografies a tot color.
 
Jordi Longás Mayayo (Barcelona, 1960) és fotògraf, alpinista i pedagog. Treballa de professor a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull. Ha publicat milers de fotografies i un centenar d’articles en les principals revistes de muntanya del país i és autor de dotze llibres de gran format, set dels quals estan dedicats als Pirineus. 
 
Autor: Jordi Longás Mayayo
Preu: 19,95 €
Nombre de Pàgines: 240
Mides: 16 x 23 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Juny del 2019
Editorial: Cossetània Edicions
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.