Pànxing Digital

8, juny del 2023

8, juny del 2023

Cultura –

Comença el compte enrere per al Cerdà de l’any 2019

7d19dd05683b0c644e569d60d96d1d2f.jpg

La Cerdanya es comença a preparar, un any més, per a una de les cerimònies més esperades de la comarca, la que cada any reconeix el Cerdà de l’Any, que enguany celebrarà la seva XXXIV edició el 26 d’abril a Bolvir.

Ajuntaments, particulars i associacions ja poden començar a enviar les seves candidatures a www.ieceretans.org amb un currículum detallat de les persones que opten al reconeixement. El darrer dia d’acceptació de candidatures serà el 15 de febrer.
 
El cartell de l’esdeveniment serà, per segona vegada, obra d’un infant menor de 16 anys i es triarà en un concurs. L’organització convida tots els nens i nenes de la Cerdanya a participar-hi amb dibuixos que representin un element típic de la comarca. Les propostes s’hauran d’entregar abans del 31 de gener. Un jurat de professionals es reunirà el 7 de febrer per decidir el cartell guanyador. El finalista de cada una de les categories (fins als 8 anys, de 9 a 12 anys i de 13 a 16 anys) rebrà un premi de 100 €. Tots seran convidats d’honor a la cerimònia de Bolvir.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.