Pànxing Digital

19, maig del 2024

Search
Close this search box.

19, maig del 2024

Cultura –

Dia Internacional dels Museus

dia_internacional_museus
Hem tornat a recollir en una agenda en línia el centenar d’activitats que han organitzat els museus catalans perquè tornis a gaudir de la cultura d’una manera segura i saludable

Més de 200 activitats

Com cada any, el dia 18 de maig, se celebra el Dia Internacional dels Museus (DIM), un esdeveniment que organitza el Comitè Internacional dels Museus des del 1977.

A causa de la pandèmia de la Covid-19 que estem vivint, s’aposta pel paper que han de jugar els museus a la societat i en com aquests han de canviar de paradigma.

És per això que, enguany, amb el tema “El futur dels museus: Recuperar i tornar a imaginar“, es convida tant als museus com als seus professionals i comunitats a crear, imaginar i compartir noves pràctiques per a crear valor creant nous models de negoci i solucions innovadores als reptes actuals.

Entre les accions impulsades, hem volgut tornar a donar la benvinguda a la gent ran als museus perquè els recuperin després d’un any de pandèmia, i ho hem fet amb la complicitat dels museus catalans, les residències i els centres de dia; hem volgut donar veu a les joves perquè descobreixin els museus catalans i imaginin com han de ser en el futur i, finalment, hem tornat a recollir en una agenda en línia el centenar d’activitats que han organitzat els museus catalans perquè tornis a gaudir de la cultura d’una manera segura i saludable.

#DIM2021

Per a més informació: www.patrimoni.gencat.cat/ca/dim2021/agenda

Dia Internacional dels Museus

Si t’ha agradat llegir la notícia Dia Internacional dels museus, també et pot interessar llegir Som tempesta: històries col·lectives que han canviat el món.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.