Pànxing Digital

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

Cultura –

El Berguedà repeteix com a una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món

d0a9ab1f2ce86fb7631e90975c3d88ee.jpg
L’any passat el Berguedà ja va estar seleccionada com a una de les 100 millors destinacions turístiques del món per la organització Green Destinations, i fins i tot va ser finalista dins la categoria de Cultura i Comunitats. Aquest any, de nou, el Berguedà ha tornat a estar seleccionada i torna a optar a algun dels guardons que es donaran a la gala del mes de març a Berlin, dins la fira de turisme internacional ITB.
Green Destinations és una organització sense ànim de lucre basada als Països Baixos que treballa pel turisme sostenible, amb vinculació amb organitzacions, empreses i entitats acadèmiques expertes en la temàtica del turisme sostenible. A nivell català, a part del Berguedà, també estan en aquesta distinció l’Estartit-Torroella de Montgrí i les Terres de l’Ebre.
 
Enguany, des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà que ha impulsat la integració del Berguedà en les 100 millors destinacions sostenibles del món, s’ha apostat per treballar amb més profunditat dins del reconeixement de Green Destination i obtenir una certificació que suposa el segell de membre. Per tant un graó més i també una major implicació que requereix un treball més extens per complir els 130 requisits que aquesta certificació exigeix i també la revisió d’un auditor extern que valora tots els àmbits de la sostenibilitat (econòmica, social i ambiental). Des de fa anys la comarca del Berguedà treballa, com a un dels objectius principals de la seva estratègia de desenvolupament, per posicionar-se com a destinació de turisme sostenible. Per a fer-ho es porten a terme diverses accions, una de les quals és el treball per obtenir reconeixements internacionals, com és el cas de Green Destination, o el compromís per la sostenibilitat Biosphere.
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.