Pànxing Digital

2, març del 2024

Search
Close this search box.

2, març del 2024

Cultura –

El Calella Film Festival s’expandeix pel Maresme

865a1a018758102d7aac223cf360dd70.jpg
Entre el 21 i el 29 de juny se celebrarà el Calella Film Festival, que arriba a la seva quarta edició en plena fase d’expansió i que enguany portarà el cinema a dues sales emblemàtiques del Maresme: el Foment Mataroní i el Centre Parroquial d’Arenys de Mar.

En aquesta quarta edició el Consorci Turístic del Maresme ha apostat per potenciar el Festival i una de les novetats serà que es podran veure diverses pel·lícules de les dues seccions del Calella Film Festival, tant de la secció “Low Budget Films”, com de la secció dels “Creative Rosebud Awards”, Mataró i Arenys de Mar.
 
La secció “Low Budget” inclou pel·lícules rodades a tot el món amb un pressupost de menys de 500.000 euros. El festival vol valorar aquestes produccions i premiar el mèrit que representa tirar endavant projectes tan ambiciosos i il·lusionants. D’altra banda, la secció “Creative Rosebud Awards” està destinada a produccions de més pressupost, on competeixen totes les produccions que al llarg de l’any hagin destacat per la seva creativitat i originalitat.
 
La proposta és potenciar el Calella Film Festival amb l’objectiu que es converteixi en el Festival de cinema del Maresme, afegint gradualment nous municipis i sales d’exhibició.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.