Pànxing Digital

13, juliol del 2024

Search
Close this search box.

13, juliol del 2024

Cultura –

El Cerdanya Film Festival fa pública la selecció de films a concurs i posa en marxa el nou web

f3b211aff541b1d51acfd470dde0cb77.jpg
La desena edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya 2019, que tindrà lloc entre el 3 i l’11 d’agost,  es posa en marxa aquest juliol, fent pública la Selecció Oficial a concurs amb 180 obres programades en 57 sessions, amb un programa compromès amb el cinema de qualitat.

Les obres es distribueixen en 5 seccions: curtmetratges (ficció i animació), llargmetratges (ficció i animació), documentals (qualsevol durada), Realitat Augmentada (microcurts) i Fora de concurs. Les principals novetats de l’edició d’enguany són:
 
• Impuls a Curtmiratges: Curtmiratges, curts amb mirada femenina, es renova i passa a agrupar curtmetratges dirigits per dones joves menors de 30 anys.
• Curts amb Realitat Augmentada: Una nova experiència de veure curtmetratges a través d’una aplicació de Realitat Augmentada i uns plafons distribuïts per diferents espais de la comarca. 
• Laboratori de Creació Audiovisual: Per primera vegada, el Festival organitza un campus per professionals joves del cinema a Bellver de Cerdanya. Els participants crearan i experimentaran en base als seus propis projectes i sota l’esperit del KinoKabaret per rodar entre 8 i 10 microcurtmetratges. 
• Noves seus: Sessions de documentals històrics al Parc dels Búnquers de Martinet,  sessions matinals  a la Torre Bernat de So (s. XII), sota gestió del Museu Municipal de Llívia i diverses sessions On Tour a La Seu d’Urgell i a Castellfollit de la Roca, transcendint per primera vegada l’àmbit geogràfic de la Cerdanya.
 
El desè Cerdanya Film Festival pretén ser una edició especial tant pels espectadors com per tots els qui en algun moment han participat, sempre amb compromesos amb el cinema de qualitat i que any rere any demostra que el cinema té vida fora de les sales comercials. 
Festival adherit a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport institucional i finançament de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Diputació de Girona, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Puigcerdà i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission. 
 
Entrades gratuïtes i numerades via l’aplicació Ticketea https://www.ticketea.com.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.