Pànxing Digital

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Cultura –

El FeMAP arriba a la novena edició amb Flandes com a país convidat

f4bbebcbdcc4b70522073388c7b5f8e3.jpg
El proper 5 de juliol, el Festival de Música Antiga dels Pirineus donarà el tret de sortida a la seva novena edició amb alguns dels solistes i grups de música antiga més prestigiosos del moment. 

Per a aquesta nova edició, el FeMAP té programats 53 concerts en diversos municipis repartits entre Catalunya, Andorra i França amb un total de 21 programes musicals diferents i la participació de més de 200 intèrprets. La principal novetat és la presència de Flandes com a país convidat, el que suposarà que gairebé una vintena dels concerts del festival estiguin protagonitzats per músics flamencs amb 7 programes diferents. 
 
El festival arribarà a 36 municipis repartits per les comarques de la Cerdanya, l’Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, el Solsonès, Val d’Aran, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, i el Pallars Sobirà, a més dels concerts que tindran lloc al Principat d’Andorra i França (a la comarca del Rosselló). Un any més el festival torna a apostar per l’oferta de packs turístics, on es pot comprar l’entrada d’un concert i l’allotjament amb un sol clic. Aquesta és una possibilitat que tenen tots els concerts amb, com a mínim, una opció disponible, i que permet que els assistents puguin organitzar estades per a diversos espectacles consecutius. La intenció és oferir als clients del festival no únicament un concert sinó tota una experiència on puguin també conèixer el territori.
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.