Pànxing Pirineus

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Cultura – Pirineus

El Festival Ull Nu obre la convocatòria per presentar propostes de guions en català per a la segona edició de l’Ull Nu LAB que es tancarà el 5 d’abril.

Pirineus
XXSS_generic
El laboratori de guions de curtmetratges compta aquest any amb el suport de la Delegació del Govern català a Andorra.

Des del 5 de febrer i fins al pròxim 5 d’abril romandrà oberta la convocatòria per participar en la segona edició l’Ull Nu LAB, el laboratori de guions de curtmetratges del Festival Ull Nu. Festival Audiovisual d’Andorra, que tindrà lloc del 8 al 12 de maig.

Aquest any, la llengua vehicular del laboratori de guions de curtmetratges serà el català, ja que el
festival vol recolzar la creació audiovisual en aquest idioma. Els tutors de l’Ull Nu LAB seran directors
de primera fila de l’escena cinematogràfica catalana i aquest sentit, es compta amb el suport de la Delegació del Govern català a Andorra.

Així doncs, les propostes de guió que es vulguin presentar a l’Ull Nu LAB han de ser escrites en català i els guionistes i directors participants han de ser menors de 35 anys, sense importar el lloc de procedència ni de residència.

Entre els candidats, es triaran 8 guions que seran els finalistes que gaudiran de les sessions de treball per millorar les versions presentades al costat de tutors experts i professionals de la indústria audiovisual catalana.

Un jurat professional triarà dos guanyadors que s’enduran 500 € cada u, i que hauran de servir per ajudar a la producció del projecte treballat en el Lab.

L’any passat, en la primera edició de l’Ull Nu LAB, els afortunats van aprendre de la mà de la directora, guionista i muntadora de cinema catalana, Neus Ballús, i el cineasta espanyol Chema García Ibarra.

Les inscripcions per a l’Ull Un LAB es poden realitzar enviant un correu electrònic a: participacio@festivalullnu.com i les bases es troben a la pàgina web del Festival www.festivalullnu.com/lab.

Per a més informació:
Departament de Comunicació del Festival Ull Nu
Rosa Burgos Mateu
Qucut. Producció i Comunicació sl
Tel.- +376 351045 / WhatsApp +34 681214180
comunicacio@festivalullnu.com

Si t’ha agradat llegir El Festival Ull Nu obre la convocatòria per presentar propostes de guions en català per a la segona edició de l’Ull Nu LAB que es tancarà el 5 d’abril, també et pot interessar llegir El Festival Ull Nu obre la convocatòria per al concurs de curtmetratges que premia per primer cop el millor muntatge i el millor guió.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.