Pànxing Digital

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Cultura –
Sílvia Soler (Figueres, 1961)descriuen El fibló amb gran destresa i profunditat la complexa relació familiar dels germans Sureda-Faura, malmesa des de la mort de la mare i de la inexistència de la figura paterna durant la seva infantesa. La defunció del progenitor serà el punt de partida d’una nova manera de relacionar-se entre ells i donarà pas a una etapa de retrobament, amb la casa familiar de rerefons i, al mateix temps, d’eix vinculant de les trames.

Sílvia Soler (Figueres, 1961) descriuen El fibló amb gran destresa i profunditat la complexa relació familiar dels germans Sureda-Faura, malmesa des de la mort de la mare i de la inexistència de la figura paterna durant la seva infantesa. La defunció del progenitor serà el punt de partida d’una nova manera de relacionar-se entre ells i donarà pas a una etapa de retrobament, amb la casa familiar de rerefons i, al mateix temps, d’eix vinculant de les trames.

Amb un to optimista i lluminós, l’autora és capaç de transmetre amb gran precisió la barreja de sentiments que emergeixen a partir del retrobament dels germans i de l’inici d’una nova etapa de coneixença mútua, en un intent de superació dels fantasmes familiars.

Us recomanem la lectura d’aquesta novel·la tan intensa i colpidora.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.