https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Cultura – Maresme

Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella

Maresme
IMG_5337
L’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella, inaugurat al 2019, consolida l’any 2021 una programació escènica que busca la qualitat, la varietat de gèneres i la reflexió.

Amb aquests objectius el fil conductor que ha desenvolupat aquesta temporada ha transitat per diferents dimensions del concepte de ‘poder’ des de l’òpera amb Cristina Segura, la dansa amb Núria Guiu, el teatre d’arrel més clàssica amb Ron Lalà, el teatre d’objectes, més dolç, amb Sabates noves de Tian Gombau o l’empoderament col·lectiu del Sound de Secà.

Els dos mesos que queden per tancar aquesta programació, l’Espai d’Arts Escèniques continuarà reflexionant des del teatre més clàssic amb Hamlet de Projecte Ingenu; l’humor i l’absurd cercant els perquès del poder destructor del turisme en Peix d’Hotel Iocandi; la justícia davant la capacitat d’exercir un poder que beneficia a l’individu en la creació en residència Ambulàncies, de la companyia Teatre de la Incertesa, i el cant a l’esperança de Nico Roig amb un concert de so binaural 3D Yo siempre sueño que sí, que forma part del Festival Espais de Poesia.

Espai Arts Escèniques Casal d'Alella

L’Espai d’Arts Escèniques aposta per la cultura indispensable i segura i ja està preparant la nova programació. A part del programa artístic de l’Espai, aquest equipament cultural acull també activitats de diferents àmbits com les tertúlies en primera persona, organitzades per la Comissió de Cooperació Internacional, els tallers de la programació de La Primavera de la Gent Gran 6.0, o les tertúlies organitzades per Can Lleonart.

També ofereix una programació estable de cinema els caps de setmana siguent el dilluns el dia de l’espectador i serà l’escenari d’algunes de les propostes programades en el Festival d’Estiu, que se celebra al mes de juliol, i de les audicions i el concert de Músics en Residència, previst per al 24 de juliol.

Més informació: https://alella.cat/espaiescenic

Si t’ha agradat llegir la notícia Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella, també et pot interessar El Consorci de Promoció Turística edita un mapa turístic del Maresme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.