https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

26, maig del 2024

Search
Close this search box.

26, maig del 2024

Notícies – Maresme

El Consorci de Promoció Turística edita un mapa turístic del Maresme

Maresme
mapa_maresme
El Museu de l’Estampació de Premià de Mar, el port d’Arenys de Mar o la Nau Gaudí de Mataró són alguns dels recursos turístics que apareixen al nou mapa que ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Els elements turístics de cada població denoten perquè el Maresme és de mar i de munt

Cada població apareix representada amb un dels seus elements més característics, així com trets distintius del Maresme. És un recorregut per la comarca amable i didàctic, que demostra perquè el Maresme té la particularitat de ser de mar i de munt. A més, dos components que també uneixen la comarca són la carretera N-II i l’autopista, on acaba la C-31 i comença la C-32, també representats al mapa.

El disseny i les il·lustracions han anat a càrrec de la dissenyadora maresmenca Marina Turró.

Mapa turístic

El mapa disposa d’un codi QR que porta a l’usuari a l’aplicació Google Maps, on estan tots els recursos georeferenciats. És una mostra de la col·laboració entre els elements tradicionals, com són els mapes en paper, i les noves tecnologies, amb els mapes virtuals.

Mapa turístic del Maresme. Dissenyadora: Marina Turró
Mapa turístic del Maresme. Dissenyadora: Marina Turró

S’han imprès un total de 450 blocs en format DINA3 de sobretaula que s’estan repartint a oficines de turisme, punts d’informació turística i també càmpings i hotels. També s’han editat 6.000 unitats en format plegat, que es destinaran a fires de turisme i altres jornades.

L’objectiu és que els visitants puguin reconèixer els elements més representatius de cada municipi i serveixi com a punt d’atracció perquè els visitin durant la seva estada. També és una bona eina pels veïns i veïnes del Maresme, per tal que puguin conèixer més en profunditat la comarca. En aquests temps en els quals tornarem de nou al confinament comarcal, és un moment ideal per descobrir nous indrets de cada un dels municipis.

El Consorci de Promoció Turística del Maresme també ha elaborat una sèrie de mapes culturals de la comarca amb rutes pels principals punts patrimonials i culturals. Una clara aposta del Consorci per la promoció del Maresme a través dels seus elements més identificatius.

Consorci de Promoció Turística

Font: Consorci de Promoció Turística de Costa del Maresme

Si t’ha agradat llegir la notícia El Consorci de Promoció Turística edita un mapa turístic del Maresme, també et pot interessar llegir Fins al 5 de maig es poden presentar originals pel concurs de cartells de la Festa Major 2021.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.