https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Cultura – Maresme

L’Espai de Festa Major obre les seves reserves

Maresme
A partir d'aquest dia es podran reservar presencialment les invitacions als actes de Festa Major, i a partir del dimecres 28, també de manera telemàtica

A partir d’aquest dilluns 26 de juliol ja es podran reservar presencialment les invitacions i entrades als actes de la Festa Major, adreçant-vos a l’Espai Festa Major que s’instal·larà a la biblioteca municipal, i que atendrà en horari d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Cada persona podrà sol·licitar un màxim de 6 invitacions per acte.

A partir del dimecres 28 també es podran aconseguir telemàticament a través de l’app de Festa Major o bé des del web entrades.argentona.cat. En el cas de les entrades de pagament – com l’espectacle Volare o l’obra teatral Els Brugarol, ja es podran adquirir també via web des del dilluns 26.

Es demana corresponsabilitat a les persones que adquireixin invitacions, i que facin tot el possible per assistir als espectacles, ja que l’aforament és limitat i el fet de no assistir-hi provocarà que altres usuàries en quedin fora. Si heu adquirit invitacions i finalment no les podreu utilitzar contacteu amb areacultura@argentona.cat per tal d’alliberar-les.

Espai Festa Major - Cartell de la Festa Major d'Argentona 2021
Espai Festa Major – Cartell de la Festa Major d’Argentona 2021

Cursa, Pedalada popular i Circuit d’aventures

També a partir d’aquest dilluns 26 de juliol ja es podran fer les inscripcions a la Cursa i Pedalada Populars, del 5 i 6 d’agost, així com al circuit d’aventures que s’obrirà les tardes del 4 al 6 d’agost a la Font Picant.

A causa del context actual, aquestes activitats també tindran algunes restriccions. En el cas de les proves esportives es limitarà la inscripció a 180 participants la cursa i 100 la pedalada, i també hi haurà sortida esglaonada.

Podreu fer la inscripció seguint el següent enllaç: https://argentona.cat/inscripcionsfestamajor

Si t’ha agradat llegir la notícia L’Espai de Festa Major obre aquest dilluns 26 de juliol, també et pot interessar llegir El parc dels Germans Gabrielistes es vesteix de música.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.