https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Cultura – Maresme

El parc dels Germans Gabrielistes es vesteix de música

Maresme
Els dies 18 i 19 de juny se celebra la 3a edició del Viu la Música!. Hi haurà actuacions i espectacles musicals a diversos indrets del parc. A més, el dissabte, des de les 12 del migdia i fins les 11 de la nit, el parc també acollirà estands de gastronomia i una fira mercat.

Arriba tercera edició del Viu la Música!

Sant Vicenç de Montalt ja es prepara per a la tercera edició del Viu la Música! Un espai emblemàtic del municipi, com és el parc dels Germans Gabrielistes, acollirà diferents actuacions i espectacles musicals el divendres 18 i el dissabte 19 de juny. L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir a la difusió de la música entre la població, i busca crear noves audiències, nous espais, així com generar noves oportunitats d’activitat que donin bon ambient a les vetllades santvicentines.

L’edició d’enguany arrencarà el divendres 18, a les 20.30 h, amb la projecció a la Torre de Can Valls de l’òpera Aida. Per anar obrint boca, en Pol Avinyó, historiador i divulgador musical farà una xerrada per presentar la famosa òpera de Giuseppe Verdi, el dia 1 de juny, a les 17.30 h a la Biblioteca Municipal La Muntala. Les inscripcions per assistir a la xerrada s’han de fer per correu electrònic a b.st.vicensm@diba.cat.

El gruix d’activitats del Viu la Música! tindran lloc el dissabte 19 en diversos escenaris distribuïts pel parc i amb l’Escola Municipal de Música L’Oriola com a principal protagonista. Al matí, de 12 a 14 h, hi haurà itineraris musicals amb passis cada 20 minuts (accés pel camí del Padró – zona de lleure per a gossos), i música en viu a la Torre de Can Valls amb passis cada 15 minuts.

Germans Gabrielistes - Viu la Musica
Parc Germans Gabrielistes, cartell del Viu la Música!

Ja a la tarda, a les 17.30 h tindrem les actuacions de Musicant de P3, P4 i P5 i una mostra de cant coral a la Torre de Can Valls i a les 19 h serà la Big Band qui pugi a l’escenari del parc. La cloenda anirà a càrrec de Mas Gospel, una formació coral integrada per una quarantena de cantants d’edat diversa, apassionats per aquest gènere afroamericà que ompliran l’escenari per transmetre la seva il·lusió per cantar i compartir la seva energia amb els assistents. El concert començarà a les 21 h.

Podreu arrodonir una jornada intensa de música, visitant l’espai d’estands gastronòmics i la fira mercat que s’instal·larà al parc Germans Gabrielistes, el dissabte 19, des de les 12 del migdia i fins les 11 de la nit.

Viu la Música! és una iniciativa de la Regidoria d’Ensenyament i l’Escola Municipal de Música L’Oriola, que compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Festes i Comerç i Turisme.

Inscripcions

Per a totes les activitats és necessària inscripció prèvia: Cal trucar de l’1 al 15 de juny al telèfon 93 791 07 09 (de dilluns a divendres de 16 h a 20 h).

Parc Germans Gabrielistes, horari del Viu la Música!
Parc Germans Gabrielistes, horari del Viu la Música!

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Si t’ha agradat llegir la notícia El parc dels Germans Gabrielistes es vesteix de música, també et pot interessar Les Santes tornen aquest 2021.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.