Pànxing Digital

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura –

Grans llibres per a petits lectors

f993f415ac04d8eeb835965400c55132.jpg
L’estiu és temps de viatges. Per gaudir dels millors paisatges, cultures exòtiques i històries originals podem agafar un avió, pujar a un tren o seure tranquil·lament al sofà de casa i obrir un llibre. Us proposem algunes lectures delicioses per compartir amb els nens i nenes aquests dies. 

Es tracta de llibres triats per la Sílvia Keryoba, propietària de la llibreria Momo de Sant Pol de Mar i  apassionada per les obres destinades als més menuts.
 

Atles del món
Aleksandra Mizielinska i Daniel Mizielinski 
(Editorial Maeva Young)
Perfecte per a una lectura en família. Té tants detalls i il·lustracions sobre els països i les cultures del món que no us l’acabareu mai.
 

Óscar
Catharina Valckx i Nicolas Hubesch 
(Editorial La casita roja)
Inclou sis històries independents protagonitzades per l’Óscar, un gat amb fusta de filòsof i amb tendència a veure el cantó positiu de la vida. Són relats curts, en un format entre el conte i el còmic, per llegir quan disposem de poc temps.

 

Grrrrr!
Rob Biddulph 
(ditorial Andana)

Explica la història d’un os que cada any es presenta a una competició al bosc. Sempre n’és l’indiscutible guanyador, però arriba un nou participant que ho canvia tot. El fet que siguin textos senzills que rimen  i les il·lustracions, de colors molt vius,  converteixen aquest llibre en una bona proposta per als nens més petits.
 

Quan el glaç es fon  
Rosie Eve 
(Editorial Zahorí Books)

El conte, una joia editada amb extrema cura, és una bona excusa per parlar del canvi climàtic amb els nens. És la història d’un petit os polar que, a causa del desgel, se separa de la seva mare. La història és trista però acaba bé i amb un missatge de confiança en el futur.

 

El violí d’en Patrick 
Quentin Blake 
(Editorial Blackie Books)
Quentin Blake és l’il·lustrador de les obres de Roald Dahl, així que si sou seguidors del genial escriptor, els dibuixos d’aquest llibre us resultaran molt familiars. El violí d’en Patrick és un bon conte per explicar als infants la importància de la música i de l’art en general. El noi protagonista viatja per tot el món tocant el seu violí per fer feliç tothom. 
 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.