Pànxing Digital

4, desembre del 2023

4, desembre del 2023

Cultura –

La estrategia del pequinés

88cc9d1b5b2565b9ef4856fa522b0a33.jpg
Divendres 25 d’Octubre a les 19:30h es projectarà un pase especial de la pel·lícula “La estrategia del pequinés”, emmarcat dins Vilassar de Noir, festival de literatura i cinema negre de Vilassar de Mar. 
 

Aquest thriller està basat en el guió de la novel·la d’Alexis Ravelo, que en la programació del diumenge 27 d’octubre, que serà a la taula rodona a les 21h amb Elio Quiroga.
 
La estrategia del pequinés (2019) (96 min.)
Direcció d’Elio Quiroga.
Guió de David Muñoz i Elio Quiroga. 
Basada en la novel·la de Alexis Ravelo.
Música de Brutalizzed Kids, Elio Quiroga, Alejandro Ramos i Due.
Fotografía de Juan Antonio Castaño.
Repartiment:Unax Ugalde, Kira Miró, Enrique Alcides, Ismael Fritschi, Gonzalo Hernández, Jorge Bosch, Pep Jové, Alejandro Almeida, Antonio Báez, Chicho Castillo, Miriam Faura, Víctor Formoso, Ruth González, Lorenza Machín, Hermi Orihuela, Miguel Angel Maciel, Mingo Ruano, Efrén Santana, Set Santana
Produïda per: Zanzibar Producciones Audiovisuales, Begin Again Films, La Huella Efectos Digitales SL, Servicio de Cultura del Cabildo de Gran Canaria, Ian Stewart Producciones Cinematográficas, Instituto de Crédito Oficial, Televisión Española (TVE), Televisión Pública de Canarias.
 
El Ros va deixar de delinquir fa dècades, però la greu malaltia de la seva dona li fa replantejar-se les coses quan Júnior, un distribuïdor local de cocaïna, li proposa atracar al testaferro dels seus caps a Gran Canària. Per organitzar l’assalt, no li costarà seduir el Palmera, un aturat de llarga durada el somni és obrir un bar, i a Cora, una prostituta de luxe que sospita proper el moment en què s’esvaeixin els seus encants. L’estratègia del pequinès és mostrar ferotge i aprofitar qualsevol badada de l’adversari per atacar i fugir. Això serà el que facin els protagonistes d’aquesta novel·la quan descobreixin que li han trepitjat la cua a un tigre i es vegin immersos en una persecució frenètica en la qual aniran deixant un rastre sagnant. Aturats, narcos, policies corruptes i blanquejadors de diners poblen aquesta novel·la negra d’alt voltatge, una dura història coral sobre perdedors en la que l’important no és saber qui és l’assassí.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.