Pànxing Digital

4, març del 2024

Search
Close this search box.

4, març del 2024

Cultura –

Televisió: La casa de las flores

3e502bf09c25099180b1a13ce533d41c.jpg
La casa de las flores és una curiosa barreja entre telenovel·la sudamericana, retrat de família i comèdia negra que es pot veure a Netflix. La trama és senzilla: una distingida família mexicana, propietària d’una floristeria, intenta mantenir, peti qui peti, 
la imatge de família perfecte quan l’amant del marit decideix airejar els draps bruts.

Els protagonistes són la família De la Mora, encapçalats per la matriarca, Virgina De la Mora, un personatge que farà el que calgui per defensar els seus, la seva estimada florería i el què diran, i no precisament en aquest ordre. Dels tres germans De la Mora destaca la primogènita Paulina, amb el seu peculiar accent pijomexicà. És un dels personatges principals de la sèrie i, a mesura que passen els capítols, es converteix en la veritable guia de la família.
 
A l’altre costat de la balança hi ha el pare, Ernesto, que fa tots els papers de l’auca menys el del pare de família. Al voltant d’ells gira tot un seguit de personatges satèl·lits que per bé o per mal acaben incidint en els esforços d’aquesta adinerada família per mantenir-se unida sota una aparença de normalitat i perfecció.
 
Començant pel suïcidi, La Casa de las flores aborda sense tabús temes com la bisexualitat, la transsexualitat, la soledat, la doble moral, la infidelitat o l’addicció a les drogues. Tot amanit per uns personatges que ratllen l’histrionisme però combinat amb una tendresa i ingenuïtat que els fa propers i estimats.
 
El director, Manolo Caro, és un Almodovar a la mexicana que ha creat aquest univers kitsch que genera addicció a mesura que passen els capítols. La Casa de las flores té dues temporades, està disponible a Netflix i els fans de la sèrie ja esperem una tercera temporada, que està rodada però no te encara data d’estrena. Ya verás cuando se entere mi mamá…

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.