Pànxing Digital

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Cultura –

‘The Owners’ amb Maisie Williams, estrena destacada de la setmana als cinemes

Fotograma de la pel·lícula 'The Owners'.
El film familiar 'Raya i l'últim drac' arriba a les sales doblada al català

Estrenes destacades

‘The Owners’, òpera prima de Julius Berg i presentada al Festival de Sitges, serà una de les estrenes destacades de la setmana a les sales. Amb Maisie Williams, és una adaptació de la novel·la gràfica ‘Une nuit de pleine lune’, i explica la història d’un grup d’amics que entren a robar a casa de dues persones grans i després d’unes hores es troben atrapats al sòtan.

D’altra banda, la pel·lícula familiar ‘Raya i l’útlim drac’ arribarà a les sales de cinema, doblada al català, i a la plataforma Disney+ simultàniament. El film és la història d’una nena que viu al sud-est asiàtic, en una nació habitada per una civilització mil·lenària. Amb l’objectiu de tornar-hi l’equilibri, la quedarà encarregada de trobar l’últim drac del territori.

The Owners
Fotograma de la pel·lícula ‘The Owners’.

‘Y llovieron pájaros’

Basada en la novel·la homònima de Jocelyne Saucier, el drama canadenc ‘Y llovieron pájaros’, de Louise Archambault, proposa la història de tres persones grans que han triat retirar-se del món i viure als boscos del Canadà. Quan un gran incendi amenaça la regió, dues dones arriben fins al seu amagatall. El film planteja com s’entrecreuen els destins i com l’amor pot sorgir a qualsevol edat.

Fotograma de la pel·lícula ‘Y llovieron pájaros’

‘Queridos camaradas’

El film ‘Queridos camaradas’ és un drama històric rus sobre la massacre a la ciutat de Novocherkassk a la Unió Soviètica de 1962, i que va romandre en secret durant dècades. Produïda, coescrita i dirigida per Andrei Konchalovsky, va participar en la competició del 77è Festival Internacional de Cinema de Venècia, on hi va guanyar el Premi Especial del Jurat. L’episodi és vist des dels ulls d’una dona, militant convençuda del Partit Comunista, amb uns ideals que fan aigües després de presenciar la massacre.

‘Woman’

El documental ‘Woman’ és un projecte mundial que dona la veu a 2.000 dones de 50 països diferents. A càrrec de la directora ucraïnesa Anastasia Mikova, és el retrat de milers de dones amb diferents camins a la vida, modelats per la cultura, la fe i la seva història familiar. La producció és un reflex actual de la societat, on molt sovint la dona pateix desigualtats i afronta dificultats, però també és un cant a totes les dones que prenen les regnes de les seves vides per canviar el món.

Fotograma del documental 'Woman'
Fotograma del documental ‘Woman’

‘Centinela’, ‘Moxie’ i ‘La rosa de Bombay’ a Netflix

Protagonizada per Olga Kurylenko, Marilyn Lima i Michel Nabokoff, ‘Centinela’ és l’estrena més destacada que es podrà veure a Netflix aquesta setaman. Quan torna a casa després d’una traumàtica missió de combat, una dona soldat altament qualificada usa tàctiques letals per trobar l’home que va agredir la seva germana.

La plataforma també acollirà ‘Moxie’, on una nena de setze anys aparentment tímida es veu abocada a un comportament desenfrenat davant l’arribada d’una nova alumna al centre on estudia. La jove decideix publicar una revista clandestina anomenada ‘Moxie’ per treure a la llum la discriminació i les irregularitats de l’escola.

Fotograma de la pel·lícula 'Moxie' estrena a Netflix
Fotograma de la pel·lícula ‘Moxie’ estrena a Netflix

Una altra aposta de Netflix serà la pel·lícula animada ‘La rosa de Bombay’, on una jove ballarina que va escapar d’un matrimoni de conveniència ha de decidir entre resoldre les necessitats de la seva família o obrir-se a l’amor amb un noi orfe. Dirigida per Gitanjali Rao, ha estat la primera pel·lícula animada india seleccionada per inaugurar la Setmana Internacional de la Crítica de Venècia, i ha passat pels festivals de Toronto, Londres, Chicago i Bombai.

‘El monstruo de St. Pauli’, a Filmin

El thriller ‘El monstruo de St. Pauli’, de Fatih Akin, arriba el 5 de març a Filmin després d’haver passat per la secció oficial del Festival de Berlín. El film retrata un assassí en sèrie que va generar pànic entre els habitants de la ciutat d’Hamburg a principis dels anys setanta. La plataforma també proposa ‘Amigo’, d’Óscar Martín amb la interpretació de Javier Botet i David Pareja. Després de veure’s al Festival de Sitges, la cinta ha estat premiada als festivals de Toulouse, Alacant, Molins de Rei i Nocturna Madrid.

‘Los espías de Churchill’ i ‘Vicious Fun’, a Movistar+

Movistar+ estrenarà la pel·lícula inèdita ‘Los espías de Churchill’. Situada en els inicis de la Segona Guerra Mundial i amb un Regne Unit a l’abisme, Churchill ordena a la seva agència d’espionatge que busqui i entreni dones espia. Movistar+ també acollirà ‘Vicious Fun’, on un afilat crític de cinema especialitzat en terror topa amb un grup de teràpia per a assassins en sèrie. Davant d’aquest escenari, el protagonista farà tot el possible per integrar-se entre aquests, a risc de convertir-se en la seva propera víctima.

Fotograma de la pel·lícula 'Vicious Fun'.
Fotograma de la pel·lícula ‘Vicious Fun’.

Font: ACN

Si t’ha agradat la notícia ‘The Owners’ amb Maisie Williams, estrena destacada de la setmana als cinemes, també et pot interessar La Polifònica reprèn els assajos del musical “Arrelats a Puig-reig” per estrenar-lo al maig.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.