https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Cultura – Maresme

Un Nadal ple d’activitats de la mà de Vilassar Comerç

Maresme
NADAL vilassar
Un any més, l'associació d'establiments comercials de Vilassar de Mar ens proposa uns dies de desembre nadalencs carregats d'activitats.

Trenet solidari

Vilassar Comerç torna a treure als carrers el seu trenet solidari per viatjar pels seus carrers i recaptar fons per a iniciatives socials de la vila. Si l’any passat es van destinar al jovent (50% a l’Agrupament Escolta Intayllú i el 50% a l’Agrupament Escolta Atzavara de Vilassar de Mar), enguany es destinaran a l’APAC, l’Associació de Persones amb Altres Capacitats.

El cost dels tiquets és de 50 cèntims i es poden adquirir a revisor del trenet o als diferents establiments col·laboradors amb aquesta iniciativa. La sortida serà al Veral de l’Ocata en horari de matí de 10h30 a 13h30, i de tarda de 17h30 a 20h en diferents dies que podeu consultar a les xarxes socials de l’associació comercial.

I una gran novetat! A la parada del trenet hi podrem gaudir d’un got de xocolata calenta per fer més amena l’espera tot presentant un dels tiquets gratuïts que podrem aconseguir als establiments associats a Vilassar Comerç o comprant-lo in situ a un preu d’1€.

Ruta d’idiomes

Aquest any, inspirada en els oficis tradicionals, en cada un dels diorames hi haurà una imatge, escena o referència que recorda un ofici. Igual que en edicions passades, aquesta activitat porta associada un concurs que entre tots els participants sortejerà 6 vals de 60€ i un pernil. Hi podreu participar del 8 de desembre al 8 de gener.

Concurs d’aparadors

La creativitat i els dots artístics es tornen a posar a prova amb el concurs d’aparadors en el qual participaran els comerços associats i que posarà les coses difícils al jurat professional a l’hora de repartir els diferents premis. La nostra tasca serà més senzilla: gaudir de l’espectacle visual!

Botigues al carrer

El dia 16 de desembre el comerç inunda els carrers. Parades amb diferents productes, tallers, espectacles, animació, actuacions de Ssstrepits i Sara Reig i altres sorpreses ens esperen en aquesta jornada festiva de compres nadalenques.

Si t’ha agradat llegir Un Nadal ple d’activitats de la mà de Vilassar Comerç, també et pot interessar llegir El Consorci de Turisme del Maresme explica la història de les Gegantes i els Gegants en un llibret enfocat al públic familiar.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.