Pànxing Digital

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Eco –

Raons per a consumir productes ecològics

Raons per a consumir productes ecològics
Farmer holds in hands wooden box with vegetables produce on the background of the garden. Fresh and organic food.

Per viviendosaludable.es / AMIC


En els últims anys ha crescut la compra dels productes bio, degut sobretot al canvi de mentalitat de la societat, més preocupada per la salut i el medi ambient. Us donem 7 bones raons per a consumir productes ecològics.

1. Són saludables: tenen més nutrients per l’ús de fertilitzants naturals, amb més presència de vitamines, minerals i antioxidants.

2. No contenen pesticides: els quals deixen restes de residus tòxics perjudicials per a la nostra salut en els aliments.

3. Sense antibiòtics: la legislació sobre productes ecològics impedeix l’ús d’antibiòtics en el tractament d’animals. D’aquesta manera s’eviten conseqüències negatives pel consumidor.

4. Sostenibles amb el medi ambient: l’agricultura ecològica fertilitza la terra i redueix la contaminació de l’aigua i aire. És també més respectuosa amb els animals i els insectes no perjudicials.

5. Més qualitat: les empreses oficials de control garanteixen que tots els processos compleixin amb els estàndards de qualitat. En aquest cas són més nombrosos i més exigents que en altres productes alimentaris.

6. Són respectuosos amb els animals: la ramaderia ecològica els permet viure en condicions de major llibertat perquè tinguin un desenvolupament normal i gaudeixin de millor salut.

7. Més sabor. Els productes ecològics conserven el seu sabor pel fet que s’han respectat els cicles de creixement que la planta necessita per a completar la seva maduresa. Així s’aporta al producte gran qualitat en nutrients i sabor.

Si t’ha agradat llegir l’article Raons per a consumir productes ecològics també et pot interessar llegir Àloe vera: 12 maneres d’utilitzar aquest ingredient natural tan versàtil com efectiu.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.