Pànxing Digital

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Eco –

Teràpies complementàries. Biocomunicació amb el nostre cos

salut

Mª José Cortada, experta en nutrició ortomolecular, biofoton i biorresonància de Symbioum, ens parla del llenguatge intern del cos i com escoltar-lo per gaudir d’una millor salut.

Als anys vuitanta el biofísic alemany Fritz Albert Popp va confirmar els experiments de Gurwitsch. Totes les cèl·lules emeten una llum ultra dèbil: fotons a través dels quals les cèl·lules es comuniquen. El biofísic rus de la Universitat de Sant Petersburg, Konstantin Korotkov, va desenvolupar a finals dels noranta la càmera Biowell EPC de captura electrofotònica. Aquest aparell permet veure les emissions de fotons del cos humà i les reserves d’energia dels diferents òrgans.

Alternatives terapèutiques

El primer que va descobrir dades sobre el llenguatge intern del cos va ser el metge francès Nogier, creador de l’Auriculomedicina. Va veure com la nostra pell és sensible a determinades freqüències de llum i el cos reacciona com si es parlés el seu llenguatge, retornant a la seva coherència funcional. Amb la teràpia bio-fotònica no parlem de malaltia, ja que les ondes no estan sanes o malaltes, sinó de pèrdua de coherència. S’actua pel que fa a la informació, d’una adequada comunicació biològica quàntica. L’efecte de la llum és ràpid, es nota, tot i que la biocomunicació amb llum no té efectes fisiològics sinó que és la mateixa intel·ligència de l’organisme la  que retorna a l’equilibri quan rep la informació adequada.

Una altra opció terapèutica en què ens ajudem del desenvolupament tecnològic, la física quàntica i les matemàtiques és la biorresonància. També es basa en la capacitat de comunicació elèctrica del nostre cos i ell mateix ens dóna les pistes per tornar a l’equilibri. El fet que les cèl·lules es comuniquin per impulsos elèctrics ajuda a cercar on existeix un bloqueig de flux. D’aquesta manera permetem que la hiperreactivitat o la hiporeactivitat ens informi de possibles incoherències en el bon funcionament del nostre organisme.

Altres teràpies complementàries o alternatives a la medicina convencional (més en el sentit d’alternança que no d’escollir) són el Reiki, l’acupuntura, la fisioteràpia, el ioga, l’aromateràpia, l’homeopatia, la kinesologia, l’iridologia, la nutrició ortomolecular i un llarg etcètera!

Si t’ha semblat interessant l’article Teràpies complementàries. Biocomunicació amb el nostre cos, també et pot agradar llegir Sistema immune innat i adaptatiu.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.