https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Entrevistes – Maresme

Entrevista a Aurea Solé de BCN MARESME

Maresme
Un dels moments més importants de la nostra vida, després de temps rumiant i donant-li voltes a l’assumpte, és l’adquisició del que serà la nostra nova llar, sigui de compra o de lloguer. Davant nostre s’obre un món ple d’incògnites, dubtes, algunes pors, però per sobre de tot i el més important, il·lusió. En aquest camí important de la nostra existència hi ha uns professionals que gràcies a la seva experiència i dedicació, fan que aquests moments siguin una experiència plaent. Estem parlant de les immobiliàries i agents de la propietat, avui concretament de BCN Maresme de Vilassar de Mar, que gràcies a l’Àurea Solé i la Teresa Fernández aporten als seus clients aquesta tranquil·litat absoluta i tracte totalment personalitzat. Hem parlat amb l’Aurea perquè ens expliqui qui són i tot allò que ens ofereixen.

Com i quan neix BCN Maresme?

Barcelona Maresme és una immobiliària que neix a Vilassar de Mar l’any 2003. Després de treballar durant uns quants anys per a una altra empresa immobiliària, vaig decidir d’emprendre el meu propi negoci. Aquest nou projecte es va dir inicialment Finques Sant Joan i després d’una reinvenció fruit de la crisi immobiliària del 2007 i de lluitar per seguir endavant, el 2014 neix finalment BCN Maresme.

Com ha sigut la trajectòria de l’empresa fins al dia d’avui?

A BCN Maresme som una empresa petita, i des dels seus inicis la nostra raó de ser ha sigut poder oferir un tracte totalment personalitzat. No hem tingut mai la necessitat de créixer molt i sempre hem conservat i potenciat el nostre ADN i la nostra manera d’entendre el món immobiliari. No hem volgut mai comptar amb moltíssimes propietats, per poder així oferir el millor servei. Tenim molt clar que els nostres clients són els dos perfils, tant el comprador com el venedor, i fem tot el que està a les nostres mans perquè els dos visquin una bona experiència.

Bcn maresme
Logo Bcn Maresme

Un fet que es valora molt en un moment important com és la venda o la compra d’un immoble.

La nostra raó de ser, al final, és fer de la venda, la compra o el lloguer d’un habitatge la millor vivència possible. Oferim un tracte molt proper i personalitzat per crear d’aquesta manera el millor clima entre nosaltres i el nostre client. Volem, per sobre de tot, que no experimentin cap mena de problema i que això els provoqui maldecaps: la nostra feina és solucionar-los sense que els nostres clients ho hagin de patir.

Com ha anat canviant la dinàmica immobiliària des que us dediqueu a aquest món?

Ha canviat moltíssim. Des que vaig endinsar-me en aquest món a mitjans dels anys noranta, als pobles hi havia els tres APIS de confiança i de tota la vida i la gent creia i confiava molt en el que els deien el professional o professionals que hi treballaven. Els que volem seguir les petjades d’aquests primers agents de la propietat ens costa fer-ho pel canvi de mentalitat i de percepció que hi ha hagut en el món de la immobiliària. A vegades es té una percepció equivocada i negativa d’aquest sector que no s’ajusta a la realitat.

Vosaltres seguiu al peu del canó i això és bon senyal!

Com en totes les feines, és important que quan calgui et vagis reinventant de manera positiva així com diferenciar-te del que fa la gran majoria. La nostra feina és molt maca, al final, treballem amb la il·lusió de la gent, i no hi ha res més bonic que ser partícip d’aquesta alegria i ajudar-los a acomplir un somni.

Bcn Maresme
A Bcn Maresme, la nostra cartera de serveis és molt àmplia.

Quins serveis oferiu als vostres clients?

La nostra cartera de serveis és molt àmplia. Els clients que volen comprar, els oferim un assessorament exhaustiu des que entren amb la idea de propietat que busquen fins que formalitzen la seva compra. En l’apartat de venda també oferim acompanyament en tot el procés i lluitem perquè tant el comprador com el venedor surtin satisfets amb la transacció. Ajudem i donem suport en tots els temes relacionats amb documentació i aspectes legals i estem molt preparades per donar solucions en casuístiques com poden ser herències o donacions, gràcies al bon equip que amb el pas dels anys hem format.

Oferiu tot allò que el client pugui necessitar

Exacte! No ajudem només en l’àmbit de documentació i papers, sinó que inclús quan ja han comprat o venut la propietat, si necessiten serveis de mudança o un pintor o qualsevol altre professional que els faci falta, nosaltres els proporcionem el seu contacte i d’aquesta manera també contribuïm a crear sinergies amb els professionals del poble i que el teixit comercial local en surti beneficiat.

I pel que fa al lloguer?

Ens preocupem que els clients que ens han confiat la gestió del lloguer de la seva propietat no tinguin cap mena de problema i puguin estar ben tranquils. Ens assegurem de buscar el llogater perfecte per cada habitatge i viceversa, que qui vulgui llogar el seu nou pis o casa trobi exactament allò que necessita i està buscant. Lluitem sempre perquè tant propietaris com llogaters vegin els seus drets respectats.

Com veus el futur del sector immobiliari al Maresme?

Crec que una bona part del negoci immobiliari es traslladarà a internet i al món digital i potser gràcies al fet que la gent cada vegada està més informada, es prendran més decisions sense haver acudit a una immobiliària. D’altra banda, però, crec que els agents de la propietat petits que quedem, els que no volem acaparar moltes propietats i tenim una llarga experiència a les nostres espatlles, seguirem treballant.

La personalització i atenció acurada que podem oferir els que estem a peu de carrer no ho podrà donar mai una plataforma. Nosaltres treballem in situ a l’entorn on s’ubiquen les propietats i coneixem cada pam de la zona on ens trobem. Per molta gent és primordial el component humà i empàtic que reben quan s’adrecen a la nostra oficina, tant qui ven, com qui compra o lloga casa seva.

Aurea Solé de BCN MARESME

Si t’ha agradat llegir Entrevista a Aurea Solé de BCN MARESME, també et pot interessar llegir Entrevista a Soledad Velasco: terapeuta Gestalt.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.