https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

15, abril del 2024

Search
Close this search box.

15, abril del 2024

Entrevistes – Maresme

Entrevista a Kalder Vilassar de Mar

Maresme
“Persianes amunt” vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs, decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat... Sigui quin sigui el motiu, el més important és que tots ells han aconseguit endegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble.

Situat al centre històric de Vilassar de Mar hi tenim l’obrador i botiga, on orientem la nostra oferta de menjar a tots els públics des del concepte “fast good”, amb ingredients de qualitat i una elaboració feta artesanalment per nosaltres.

L’oferta passa principalment per un estil italià revisat i actualitzat pel que fa a l’opció de pizza al tall i pasta fresca o cuinada. També transcorre per un receptari d’amanides, carns i alguns requisits de peix.

La idea és fer aquesta oferta amb servei de “take away” a la botiga i també apostar ben aviat pel “delivery” a domicili.

Per què aquest negoci?

El pensament de KALDER es basa a oferir vianda preparada i cuinada amb cura per assaborir com cal cada menjar, perquè ens agrada cuinar i que el client gaudeixi. També perquè volíem apostar per una oferta diferent d’elaboració, presentació i sabors de la pizza i la pasta a Vilassar de Mar.

Façana del Kalder Vilassar de Mar
Façana del Kalder Vilassar de Mar

Què trobaran els clients a Kalder?

Som dels que creiem que s’ha de treballar amb bon producte, per això hem triat farina, formatges i embotits que ens porten d’Itàlia. També embotits fets artesanalment a pagès, més concretament de Sagàs i llegums i productes seleccionats d’Astúries.

La farina base de la pizza la pastem i treballem a mà per obtenir un producte de qualitat i amb el mateix criteri elaborem la pasta. Els clients també trobaran diferents “pestos” i beixamels fets per nosaltres per acompanyar les varietats de pasta.

Carns cuites a baixa temperatura, amanides un punt més elaborades i diferents que les que es fan casa i pel que respecta al peix, receptes suggerents de pop i calamar i d’altres elaboracions que convidem a tastar.

Si t’ha agradat llegir l’Entrevista a Kalder Vilassar de Mar, també et pot interessar llegir Entrevista a Remei’s.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.