Pànxing Solsonès

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Entrevistes – Berguedà Bages Solsonès

Entrevista a Rosa Ramellat de El Majordom Rural

Berguedà Bages Solsonès
Foto entrevista_Majordom Rural
Entrevistem a la Rosa Ramellat, propietària de l’empresa El Majordom Rural per conèixer amb profunditat qui hi ha darrere i quins són els serveis que ens poden oferir.

Sota el lema casa teva sempre a punt”, aquesta entitat ens permet gaudir de la nostra segona residència, sense que ens haguem de preocupar de res ni tenir feina adicional. Només cal definir què necessitem i a partir d’aquí, la nostra màxima preocupació serà gaudir de casa nostra amb total comoditat.

1. Quina és la història de El Majordom Rural? Com i quan va començar?

El Majordom Rural neix per cobrir una necessitat pròpia. Quan tens una segona residència o una casa de cap de setmana, el que vols és gaudir-la. Per començar quan hi arribes t’agradaria que estigués calentona, tenir un mínim a la nevera per no haver d’anar a comprar i si t’han encès la xemeneia ja seria perfecte. I quan marxes, no haver de preocupar-te de deixar-ho tot net.  

El Majordom s’encarrega de totes aquestes feines a més a més del que la casa necessiti: neteja de la llar, escombrar exteriors, comprar la llenya, arreglar les petites coses del dia a dia. I si la llogues alguns caps de setmana, tota la gestió dels hostes. 

Darrera el Majordom hi ha una família del territori que habita en una masia, amb experiència en el món immobiliari. 

2. Per què el nom de Majordom Rural?

Buscàvem un nom que expliqués el servei que es presta a la vegada que volíem indicar que es treballa amb cura i elegància.

El Majordom és qui està al càrrec d’una casa, i rural per què és la nostra essència, d’allà on som i ens sentim. I finalment volíem delimitar la nostra àrea d’actuació que es la zona del Solsonès i comarques confrontants, i els clients tenen masies o xalets de muntanya. 

3. Quins serveis oferiu?

Des de El Majordom rural oferim un servei fet a mida per a cada client, ja que les necessitats són diverses en cada cas, van des de la posada en marxa de la llar per rebre el propietari, manteniment interior, gestionar els tercers, gestió del lloguer…

Tanmateix, hem creat uns paquets de subscripció que inclou diferents serveis per tal de facilitar als propietaris la gestió de les seves necessitats. Un element que als clients els hi agrada molt és quan els hi enviem vídeos o fotos (fets amb dron) de casa seva entre setmana, per veure la nevada o com està florint el jardí, així en fan un seguiment. 

4. A qui van adreçats els vostres serveis?

Des de El Majordom rural treballem per tots aquells clients particulars que busquin obtenir un servei personalitzat en tot el que referència a la seva propietat. L’àmbit d’actuació és la comarca del Solsonès i les comarques confrontants.

5. Alguna cosa que els hi vulgueu dir als nostres lectors?

“La vostra casa és per gaudir-la”, jo, el Majordom rural m’encarrego que sempre tinguis la casa a punt. Seiem plegats i definim quins són els serveis que més t’encaixen. 

Si t’ha agradat llegir l‘entrevista a Rosa Ramellat de El Majordom Rural, també et pot interessar llegir Entrevista a Oriol Baró, fundador de Liken Skis

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.