https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, juny del 2024

Search
Close this search box.

21, juny del 2024

Entrevistes – Maresme

Confiar la neteja de comunitats de veïns a l’expertesa de professionals

Maresme
A Net Ten compten amb els coneixements, el personal i la infraestructura necessària per garantir la millor neteja de les comunitats de veïns, siguin com siguin.

Net ten, serveis professionals de neteja

Les zones comunes ocupen entre un 10 i un 15% de la superfície total dels edificis resi-dencials, una extensió considerable si els encarregats de la neteja d’aquests espais han de ser els mateixos propietaris dels immobles.

Confiar en els serveis d’una empresa professional, més enllà d’assegurar-se una tasca executada a la perfecció, suposa una descàrrega de feina per als habitants de la comunitat de veïns. Una bona neteja implica un temps que, o bé no tenim, o bé el volem dedicar a altres activitats.

neteja

L’actual situació sanitària ens ha ensenyat que la higiene dels objectes amb els quals interactuem diàriament és molt important perquè la nostra salut no es vegi afectada. Les zones comunes són àrees de pas on nombroses persones comparteixen l’ús d’elements com poden ser ascensors, portes d’accés, baranes o bústies. Una correcta higienització d’aquests components duta a terme per experts en la matèria és sempre garantia de salubritat.

L’arquitectura actual dels edificis també és un factor que juga a favor de la contractació de serveis especialitzats en la neteja. Sostres alts, baranes contínues, materials de pavimentació delicats, són només alguns dels elements que requereixen un mestratge en els coneixements i habilitats de neteja que, d’altra banda, ens les pot aportar una empresa dedicada en cos i ànima al manteniment de comunitats, entre altres espais.

Si t’ha agradat llegir Confiar la neteja de comunitats de veïns a l’expertesa de professionals, també et pot interessar llegir Entrevista a Kalder Vilassar de Mar.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.