Pànxing Pirineus

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Esports – Cerdanya Pirineus

L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera afronta una nova temporada amb un nou equip i nova web

Cerdanya Pirineus
Guils
L'estació d'esquí nòrdic renova el disseny del seu web, modernitza la seva imatge i posa en marxa un pla de millores i nous serveis.

L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera emprèn una nota etapa de la mà d’un nou equip gestor. Els canvis s’implantaran gradualment, gràcies a un pla de millores i de nous serveis que tot just agafa forma aquests primers dies de temporada. Així, ja és visible la modernització de la seva imatge i la nova web (www.guils.com). que presenta un disseny modern i atractiu que reflecteix l’esperit aventurer i emocionant de l’estació. La nova web està en constant evolució amb nous serveis i continguts.

S’ha millorat la seva accessibilitat, amb millores significatives per garantir una navegació fàcil, amb informació clara sobre les pistes, condicions meteorològiques i serveis disponibles. I la possibilitat de fer reserves en línia per a forfets i altres serveis ofereix una experiència més còmoda als visitants. De la mateixa manera, s’ha establert una comunicació activa amb la comunitat a través de la web i les xarxes socials, fomentant la transparència i recollint ressenyes per millorar contínuament els serveis.

Nou equip de gestió

Guils Fontanera és una estació de titularitat municipal. El nou govern municipal ha tingut clara la prioritat d’aquest equipament que representa, pel poble, un atractiu important a l’hivern i a l’estiu. És en aquesta línia que els responsables del complex han creat un equip de treball, amb una visió innovadora i orientada al client, amb una dedicació completa amb la voluntat de millorar constantment l’experiència i l’atenció als visitants.

Amb gran entusiasme, presentem el resultat del treball col·lectiu per potenciar la nostra estació d’esquí. La nova pàgina web és una finestra virtual que mostra als visitants una visió clara de les meravelles que Guils Fontanera ofereix, des de les pistes fins a les espectaculars vistes i la riquesa de la nostra flora i fauna. Aquest és un moment emocionant per a la nostra comunitat, i estem decidits a garantir que Guils Fontanera sigui una destinació inoblidable per als amants de la neu i la natura”, ha manifestat Javier Maldonado, regidor de Guils Fontanera, Esport i Hisenda.

Font: Guils Fontanera

Si t’ha agradat llegir L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera afronta una nova temporada amb un nou equip i nova web, també et pot interessar llegir La Cerdanya, país de neu i competició.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.