Pànxing Pirineus

22, maig del 2024

Search
Close this search box.

22, maig del 2024

Esports – Cerdanya Pirineus

Porté Puymorens: nou telecadira i food-truck per aquesta temporada 2022-23

Cerdanya Pirineus
porté puymorens
Les set estacions d'alpí i la de nòrdic de l'Alta Cerdanya i el Capcir formen el consorci de Les Neus Catalanes, una marca comercial que dona cobertura a un domini esquiable únic sota un sol forfet. Dijous 17 de novembre es va presentar la temporada 2022-23 a la sala Luz de Gas de Barcelona. I Porté-Puymorens va ser una de les que més novetats i millores va presentar. Us ho expliquem.

El passat dijous 17 de novembre el consorci de Les Neus Catalanes, sota la qual s’agrupen les 8 estacions d’esquí de la Catalunya del Nord, van presentar la temporada 2022-23 a Barcelona. D’entre les novetats d’enguany en destaquen la unió comercial i d’explotació de les estacions de Porté Puymorens, Formigueres i Cambra d’Aze, que operaran conjuntament sota el nom de Trio-Pyrenées.

Finançament de trenta milions d’euros per a Trio-pyrenees

Eric Charre, director de l’estació de Portè Puymorens, també és el director general de la nova societat que ha d’explotar comercialment les esmentades estacions. El director va explicar que “les tres estacions reben finançament del govern departamental dels Pirineus Orientals. La xifra, de trenta milions d’euros, es divideix en terços d’igual import per a cada estació”.

Amb aquesta xifra les estacions aconsegueixen planificar i modernitzar instal·lacions (remuntadors, neu produïda, maquinària i edificis), els serveis que ofereixen i unifiquen la gestió comercial sota la marca que les agrupa. “Cadascuna de les estacions decideix quines són les prioritats a l’hora d’invertir i quin és el calendari d’implementació”, va detallar Eric Charre durant la presentació.

porté puymorens
D’esquerra a dreta: Eric Charre, director general de Trio-pyrenees, Edith Mestre, responsable comercial i de comunicació de Formigueres, i Jordi Pardinilla, un dels responsable comercials de Porté-Puymorens (Foto: IST)

Nou telecadira de 6 places

I dins Trio-pyrenees, una de les estacions que enguany presenta força novetats i millores és PortéPuymorens. L’estació de la vall de Querol té molt avançades les obres del nou telecadira desembragable de 6 places Dôme de la Mine. Aquest nou telecadira, que es preveu obrir al públic aquest mes de desembre, permetrà elevar la cota de l’estació en 70 metres més, a la vegada que permetrà allargar tres pistes i crear-ne de noves, entre les quals dues de negres: Martin Bonis i Le Cirque.

Una food-truck

L’altra novetat és de caràcter gastronòmic, i passa per la incorporació d’una food-truck. Jordi Pardinilla, un dels responsables comercials de l’estació, va explicar que aquesta ha estat adaptada per moure’s sobre la neu i podrà ubicar-se en diferents sectors de l’estació i va avançar que “canviarà de lloc cada dia oferint menjar ràpid, tipus entrepans, i també begudes. En funció de la meteorologia es podrà ubicar en llocs diferents cada dia, tant pot ser a la cota més alta com en cotes mitjanes o baixes”.

A més d’aquestes dues importants novetats, els esquiadors també veuran implementades a Porté-Puymorens les portes electròniques als telecadires, amb el conegut sistema de Forfet mans lliures.

Més informació

Per saber més de Les Neus Catalanes podeu seguir la seva web corporativa, a la pàgina de Facebook o el seu canal a Instagram, en les quals s’hi publicarà informació actualitzada i d’interès, com ara les promocions o calendaris d’obertura de les estacions.

Font: Ivan Sanz Tusell – Diaridelaneu.cat

Si t’ha agradat llegir l’article Porté Puymorens: nou telecadira i food-truck per aquesta temporada 2022-23, també et pot interessar llegir Descomptes per compra anticipada del forfet de temporada de Les Neus Catalanes 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.