https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Gina recomana – Maresme

25N al Maresme

Maresme
Captura de pantalla 2023-11-07 a les 17.48.54
La violència masclista és una xacra que destrueix i acaba amb la vida de moltes dones cada any. El nombre de víctimes de violència de gènere no para de créixer (les denúncies presentades, també) i entre els adolescents augmenta dia a dia. El masclisme no s'atura i el panorama és desolador. Falta molta educació, donar-li la importància i la preocupació que es mereix, i fer més tallers, xerrades, etc. durant tot l'amny. En aquest espai us suggereixo exposicions, tallers i associacions relacionades amb el tema i que crec que us poden interessar.

Tallers d’autodefensa personal no mixta

Alella

Els dimecres del 8 al 29 de novembre (4 sessions en total), adolescents i joves podeu apuntar-vos als tallers d’autodefensa personal que es duran a terme a l’Àgora (l’espai de joves i adolescents d’Alella) i que tenen un cost de 20€.

Per a dones majors de 60 anys, també han dissenyat un curs gratuït que se celebrarà el 24 de novembre a Can Lleonart amb l’objectiu d’abordar tècniques d’autodefensa també pensades per robatoris i estirades de bossa.

XV Jornades de Fotografia al Masnou

Masnou, del 20 d’octubre al 19 de novembre

@femfotografia2020

Enguany, les Jornades de Fotografia del Masnou han posat el focus en la violència de gènere. Al Casinet de Masnou podreu admirar-ne dues, realitzades per a dues grans fotògrafes de renom: la Sandra Balsells i la Maria Espeus. La Sandra, amb l’obra “Cicatriu”, i la Maria, amb l’obra “De l’ombra a la llum”, ambdues exposen, visibilitzen i denuncien la xacra de la violència masclista a través de dones que l’han patida, dones de diferents races i classes socials, ja que aquesta violència no es restringeix a una classe social o a un col·lectiu determinat.

Al primer pis del Mercat del Masnou podrem visitar la tercera exposició que us recomano, “Diguem prou”, d’en Joan Pairó i la Begoña Fernández.

ARTETERAPIA FEMINISTA

Canet de Mar · Tel. 613 690 105
arteterapiafeminista.es

La Kathya Adsuar acompanya a dones a connectar amb les capacitats que ens han limitat, amb les nostres necessitats, els nostres desitjos i els nostres drets. Treballa la teràpia ocupacional, el feminisme radical i l’arteterapia, una forma de psicoteràpia artística. Les sessions amb ella poden ser online o presencials, a Canet de Mar.

Si t’ha agradat llegir la recomanació de la Gina 25N al Maresme, també et pot interessar llegir Benestar i vacances pels nostres peluts!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.