https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Gina recomana – Maresme

Cursos i tallers gratuïts ben variats!

Maresme
cursos
Tot suma. I entre el preu de la llum, el gas, la benzina, el menjar... el compte corrent va baixant i ja ni ens plantegem fer molts extres. Per això aquesta vegada he pensat presentar-vos alguns cursos ben interessants que es realitzaran pel Maresme i que són 100% gratuïts. Perquè us animeu a ampliar coneixements i/o pràctiques sense que ho notin les butxaques. Inscripcions a punt??

DEFENSA PERSONAL – Alella

Dates: 9 sessions. Els dimecres de 19 a 21 h del 27 d’abril al 22 de juny.

Lloc: Golfes de Can Lleonart. 

Dirigit a: dones majors de 30 anys. 

Inscripcions: https://alella.cat/17103

Sí. En aquest curs aprendràs a defensar-te físicament d’un atac. Però majoritàriament es tractaran altres temes: com els atacs verbals i com afrontar-los, com encarar les vivències masclistes del nostre dia a dia, tècniques per desbloquejar-se davant un atac físic o verbal, obtenir eines concretes per ajudar a resoldre aquestes situacions violentes… Tot plegat amb una mestre d’honor, la Karin Konkle, llicenciada en Estudis de Gènere per la Universitat de Columbia de NY i professora d’arts marcials i d’autodefensa, així com autora del llibre “ Autodefensa feminista (per a tot el món)”.  

El curs és teòric i pràctic interactiu, amb jocs de rol i entrenament físic.  

La proposta està adreçada a dones a partir dels 30 anys, perquè noies menor d’aquesta franja tenen un curs a part. Us animo a apuntar-vos!  

cursos

ESTRATÈGIES DIGITALS – Vilassar de dalt

Dates: 25 i 27 d’abril, de 9.30 a 11 h.

Curs online.

Dirigit a: empresaris, treballadors i autònoms.

Inscripcions: promocioeconomica@vilassardedalt.com / 93 753 97 93. 

La importància del món digital està clara. No és cap novetat. I de cara a les empreses, encara més. Doncs ara teniu l’oportunitat d’inscriure-us al curs online i gratuït sobre com millorar la vostra estratègia digital, enfocada a empresaris, treballadors i autònoms. Fàcil i còmode. Ni tan sols us heu de desplaçar! Es tractaran temes com ara el posicionament que té l’empresa a Google i totes les eines possibles que tenim al nostre abast; les xarxes socials més interessants per cada tipus de negoci; coneixereu què és el whatsapp Business i com us pot ajudar, les newsletters… En fi, un seguit de coneixements que us aportaran molt professionalment. El curs prioritza inscripcions de persones i empreses del municipi, però també està obert a la resta.  

TALLER DE DJ – El Masnou

Dates: 29 d’abril; 13, 20 i 27 de maig, de 18.30 a 20.30 h.

Lloc: Espai Jove de ca n’Humet

Dirigit a: nois i noies de 12 a 25 anys. 

Inscripcions: @elmasnou_jove (Bio Instagram) 

Amb menys anyets a les espatlles, m’hi hagués apuntat. Ara ja m’agafa gran! Però si vosaltres sou joves o adolescents, o teniu canalla en aquestes franges d’edat, és una bona oportunitat per aprendre a mesclar (de forma analògica amb plats i vinils, i també de manera digital, amb controladors i softwares per a discjòqueis) i endinsar-vos al món de la música electrònica. Animeu-vos, futurs discjòqueis! 

TALLER DE MODELAT DE PERSONATGES AMB BLENDER – Arenys de Mar, El Masnou, Mataró, Pineda de Mar i Santa Susanna

Dates: 27 d’abril (El Masnou), 6 de maig (Arenys de Mar),  23 de maig (Mataró), 8 de juny (Pineda de Mar), 20 de juliol (Santa Susanna).

Dirigit: noies de 12 a 18 anys. 

Inscripcions: https://tecnogirl.tecnocampus.cat/tallers-tecnogirl/

Quina descoberta! Coneixeu el projecte “TecnoGirl” del Tecnocampus? Està creat per divulgar la ciència i la tecnologia en noies joves d’entre 12 i 18 anys, amb la finalitat de contribuir una mica a posar fi a la bretxa de gènere que hi ha en professions d’aquest àmbit. Si ho cerqueu, veureu que ara mateix hi ha 4 tallers diferents a escollir, però avui em centraré en aquest. Es tracta d’un taller on descobrireu els primers passos per a crear personatges 3D AMB Blender, un programa gratuït essencial dins del món professional de l’art digital. A més, el taller se celebrarà en diferents pobles maresmencs, així que podreu escollir la ubicació que us quedi més a prop de casa. Desperteu la vocació tecnològica que porteu dins! 

Si t’ha agradat llegir la recomanació Cursos i tallers gratuïts ben variats!, també et pot interessar llegir Marcant la diferència!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.