https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Gina recomana – Maresme

Nou any, nous reptes!

Maresme
IMG20220601113402_edited_edited
Nous i originals aprenentatges per a petits i grans.

Si ets d’aquell tipus de persones que enceta el nou any amb nous propòsits, amb ganes d’innovar i aprendre coses noves, i amb l’esperança posada en trencar rutines avorrides: això t’interessa! Aquest mes et presento un seguit de classes, tallers i/o cursos d’allò més originals, aptes per a petits i grans. Perquè comencis el 2024 amb reptes que t’il·lusionin i et permetin experimentar noves sensacions. A per un feliç 2024!!

FIRST REC, ESCOLA DE DOBLATGE  

C/ Barcelona, 2. Vilassar de Dalt 

Tel. 645 31 14 46

first.rec.escoladoblatge@gmail.com / https://first-rec.com/

Sempre t’ha agradat jugar amb la teva veu? I donar vida a nous personatges? Qui t’agradaria ser avui? A First Rec tens l’oportunitat d’aprendre (o millorar, depèn de si ja tens experiència o no) tots els ets i uts del doblatge, la locució i la interpretació. Disposen de cursos per a tots els nivells, edats i temàtiques, com per exemple: locució d’audiollibres o documentals, doblatge musical o cinematogràfic, perfeccionament de la veu, interpretació teatral, treballar la concentració, guanyar confiança en un mateix… Tot això amb un professorat altament professional i que actualment està en actiu. T’animes a posar a prova les teves habilitats interpretatives? 

ESCOLA DE MÀGIA FAIER

C/Montserrat, 20. Vilassar de Mar

Tel. 656 439 923 / 931 091 057

T’apassiona el món de la màgia? Sempre t’has preguntat com els mags poden fer els seus trucs? T’agradaria ser un d’ells i deixar els teus familiars i amics bocabadats? Ara tens l’oportunitat de fer-ho, a l’escola de Màgia del Faier i la Mònica, ubicada al centre de Vilassar de Mar. És apte per a infants i adults, i ofereixen cursos de màgia, classes particulars, shows de màgia i espectacles per a aniversaris. I quin tipus de màgia podràs aprendre amb ells? Doncs cartomàgia, numismàgia, metal·lisme, màgia de prop, il·lusionisme i màgia d’escenari! És l’hora de descobrir el teu talent!

KOKE GARDEN

C/ Comas, 4. Alella

Tel. 652 852 378

kokegardeninfo@gmail.com / https://www.kokegarden.com

Entrar a Kokegarden és endinsar-te en un microcosmos natural preciós! A part que la botiga és una monada, ràpidament veuràs que és un garden un xic especial. Perquè aquí només trobaràs kokedamas preciosos i originals, terraris i ceràmica. I entre tota aquesta barreja única, jo et proposo els tallers o workshops que imparteixen de terraris. Un petit jardí natural que podràs fer tu mateixa i emportar-te’l a casa. No em diràs que no és pas original, això! A part dels tallers que va organitzant la Glòria durant l’any, també tens la possibilitat de contractar-ho per a esdeveniments importants o festes d’aniversari. Això sí que és començar l’any amb energia verda!

BLANC DE GUIX – ESCULTURA

C/ Buenos Aires 20. El Masnou

T. 654 330 889

blancdeguix@gmail.com / https://blancdeguix.com

Alguna altra vegada ja he parlat de l’escola, o espai artístic, Blanc de Guix. Però avui em centraré en les classes d’escultura que ofereixen: modelat en fang, Monster Clay, Sculpey i argiles polimèriques, així com reproduccions en resines acríliques. També talla de fusta i guix (eventualment, pedra); assemblatge de metall, fusta i materials diversos, i escultures en paper, cartró, paper maixé, venes de guix… No t’espantis, que no cal cap coneixement previ i podràs dur a terme el teu projecte amb acompanyament individualitzat i amb el material que més s’ajusti a les teves inquietuds.

Anima’t a aprendre les tècniques bàsiques de l’escultura i endinsa’t en aquesta experiència tan creativa!

Si t’ha agradat llegir Nou any, nous reptes! de Gina recomana, també et pot interessar llegir 25N al Maresme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.