Pànxing Digital

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Gina recomana –

Parcs infantils oberts!

parque-infantil-1380x700-1380x700-c
Ara que els més menuts ja poden gaudir dels parcs, aplicant les mesures de seguretat i d’higiene que puguem, tot sigui dit (ja sabem que és un pèl complicat amb els infants...), aquest mes us recomano tres grans parcs del Maresme on els petits de la casa (i no tan petits) podran cremar tota l’energia continguda durant el confinament i divertir-se jugant a l’aire lliure. 

PARC FRANCESC MACIÀ MALGRAT DE MAR

Av. de la Costa Brava, s/n

Carregueu les bateries del mòbil i prepareu-vos per fer mil i una fotografies. En primer lloc, de l’indret, que és màgic i sorprenent. I després, de les cares dels vostres menuts. I és que aquest famós i popular parc de més de 40.000m2 és ideal per passar tot un dia i amb infants de diferents edats, ja que disposa de múltiples espais molt diferents: skateparc, pista de futbol i de bàsquet, taules de ping-pong, camps de petanca, pistes de vòlei, zones de joc per a menors de 3 anys, tirolines, gronxadors, zona de jocs auditius… Però el més popular són les seves peces gegants de grans dimensions, en formes de gegants, bolets, flors, gomes d’esborrar, casetes… Un gran parc temàtic que inclou espais de picnic i de descans per poder estar-s’hi hores i hores.

 

PARC DEL VAIXELL DE MONTGAT

C/ Margarita Xirgu

Un altre gran parc infantil que pot agradar a nens i nenes de diferents edats, és el Parc del Vaixell. Els més petits gaudiran de valent amb el vaixell de fusta que hi ha, així com d’altres construccions; i els més grans ho faran amb la tirolina, els cuc-gronxador o la pista poliesportiva. És un parc que s’hi està molt a gust. Tanmateix, us podeu trobar que s’hi celebrin vàries festes infantils i que això us destorbi la sortida.

 

PARC DE VALLMORA AL MASNOU

C/ Montevideo, 56

Aquest és un parc molt complet i nou (s’inaugurà al 2018) que alberga una zona enjardinada, un passeig i una gran zona de jocs infantil. Aquesta última compta amb una gran varietat de gustos i edats: tobogans tancats, tobogans oberts, tobogans entre túnels de plantes, tirolina, gronxadors, jocs d’equilibri, plataformes elàstiques i un espai de joc amb aigua. Tot plegat, en diferents nivells molt ben dissenyats que permet que la gent no s’amuntoni en un sol lloc.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.