https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Nens i joves – Maresme

Ara més que mai, casals i colònies d’estiu!

Maresme
Després de massa mesos amb la vida condicionada per la pandèmia de covid-19, amb l’arribada del bon temps, s’obre davant dels ulls dels més joves i menuts una porta a la llibertat, a la descoberta i a l’aprenentatge en forma de casals i colònies d’estiu. Aquests oasis d’esport, cultura, art, idiomes i altres disciplines, són un molt bon entorn perquè els que més estimem puguin gaudir de forma segura d’allò que més els apassiona. A més, tenim la immensa sort de viure en una comarca que ofereix un amplíssim ventall de casals i colònies d’estiu per a satisfer totes i cadascuna de les inquietuds de les nostres filles i fills.

La riquesa d’aprenentatge als casals i colònies

Una de les situacions que més ha coartat el correcte desenvolupament social i emocional de la canalla durant els darrers mesos ha sigut l’aïllament al qual s’han vist abocats per culpa de la pandèmia. Els casals i colònies d’estiu són una font riquíssima de valors que ajuden als més petits a socialitzar-se de manera correcta i sana, adquirint al mateix temps tot un segut de valors com poden ser l’amistat, la cooperació i el treball en equip, la solidaritat i l’empatia que són fonamentals per a fermar les ments i habilitats socials dels ciutadans del món del futur. I tot això en un ambient segur, fet que als pares i mares ens tranquil·litza.

Els casals i colònies els ajudarà a socialitzar i a passar-ho bé al mateix temps
Els casals i colònies els ajudarà a socialitzar i a passar-ho bé al mateix temps

El correcte desenvolupament de la intel·ligència emocional és també un dels punts forts de les estades fora de casa dels nens i nenes a l’estiu. La convivència en un entorn diferent del que estan acostumats els ajuda a gestionar millor les seves emocions, al mateix temps que les reconeixen i les comprenen millor gràcies a l’experimentació d’aquestes sensacions noves.

Tot un món per escollir

A l’hora de decidir quin casal és el més adequat per al nostre fill o filla, no patiu: n’hi ha a ulls, mireu! N’hi ha que se centren en l’esport i les activitats a l’aire lliure i a la natura, on podran gaudir d’activitats tan diverses com l’escalada, travesses de muntanya de diversos dies, equitació, tir amb arc, gimcanes d’orientació, sortides amb bicicleta, espeleologia i un llarg etcètera que farà les delícies dels més aventurers i intrèpids.

Elles i ells també necessiten temps per a divertir-se lluny de la rigorositat de les classes de l’ensenyament obligatori.
Elles i ells també necessiten temps per a divertir-se lluny de la rigorositat de les classes de l’ensenyament obligatori.

També hi ha opcions, entre altres, que se centren a millorar l’aprenentatge de llengües estrangeres en un ambient distès, relaxat i divertit, lluny de la rigorositat de les classes de l’ensenyament obligatori. A més a més, les colònies d’idiomes solen incorporar multitud d’activitats a l’aire lliure, així com altres de culturals i d’artístiques que les complementen, esdevenint així una oferta completíssima i divertida.

Sigui com sigui, les colònies i casals d’estiu són una eina valuosíssima perquè les personetes que més importants per a nosaltres gaudeixin d’uns dies de lleure i diversió, ara que tanta falta fa, al mateix temps que adquireixen un seguit de competències i desenvolupen unes capacitats i valors importants per a ells i per a la societat.

Casals d’estiu i activitats per tots els gustos!

Si el que voleu és apuntar als vostres petits i petites perquè s’ho passin d’allò més bé, aquí us recomanem alguns llocs.

TALENTS

Ubicació: Vilassar de Dalt
Telèfon: 692 697 814
Més informació: https://es-es.facebook.com/centretalents/

THE HUGHES LANGUAGE SERVICE

Ubicació: Vilassar de Mar
Telèfon: 937 591 310
Més informació: https://www.hughes-hls.es

CERCLE D’AVENTURA

Ubicació: Club Nàutic
Telèfon: 610 116 812
Més informació: https://www.cercleaventura.com/

I-KIDS

Ubicació: Vilassar de Mar / Tenis Club Montcabrer Cabrils
Telèfon: 682 213 228
Més informació: http://www.i-kids.es

SENSACIONS

Ubicació: Vilassar de Dalt
Telèfon: 617 075 023
Telèfon 2: 937 508 480
Més informació: http://www.sensacions.cat

EDUKEM-NOS

Ubicació: Vilassar de Mar
Telèfon: 636 970 434
Més informació: https://www.edukem-nos.cat

SOMNI PSICOLOGIA

Ubicació: Vilassar de Mar
Telèfon: 623 068 958
Més informació: https://www.somnipsicologia.com

SOUL TRAIN

Ubicació: Vilassar de Mar
Telèfon: 609 808 355
Més informació: https://www.soultraindanceschool.com

RUCS DEL CORREDOR

Ubicació: Canyamars
Telèfon: 610 899 926
Més informació: https://www.rukimon.com

THE ENGLISH CORNER

Ubicació: Vilassar de Mar
Telèfon: 660 425 840
Telèfon 2: 937 542 184
Més informació: https://www.theenglishcorner.es

ESCOLA DE DANSA MADÓ

Ubicació: Vilassar de Mar
Telèfon: 937 595 175
Més informació: https://www.dansamado.com

Si t’ha agradat la notícia Ara més que mai, casals i colònies d’estiu!, també et pot interessar Jocs educatius per a nens (1a Part)

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.