Pànxing Digital

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Nens i joves –

Benvinguts als cursos a Irlanda!

85d14795d4e713f51ea274818ac8a0a6.jpg
Els programes d’any acadèmic a Irlanda segueixen creixent any darrere any al nostre país, cada cop amb una millor selecció de famílies i instituts triats en funció del perfil de cada alumne, gràcies a l’experiència personal i professional del país de destí que tenen, cada cop, més les acadèmies catalanes.
El 40% de la població d’Irlanda és menor de 25 anys, això la transforma en un dels destins més atractius per a la gent jove. Les acadèmies saben que els joves se sentiran ben acollits a les seves famílies de destí i seran molt benvinguts a les localitats escollides com a poblacions d’acollida perquè la gent irlandesa és molt amable, conversadora i, per sobre de tot, els motivaran pera aprendre i aconseguir bons resultats en els estudis. Els alumnes a Irlanda guanyen confiança i fluïdesa amb els seus nous amics mitjançant l’idioma anglès, fent-lo una experiència positiva que durarà per a tota la vida. 
 
Moltes d’aquestes acadèmies organitzen el trimestre escolar i l’any acadèmic des de 1er de l’ESO a 2on de Batxillerat. Durant el mes  de juliol també hi ha ofertes per viatjar en grup amb professors reconeguts pel Departament d’Educació irlandès per a programes complets d’immersió. Normalment aquests programes inclouen classes tots els matins de dilluns a divendres, activitats esportives, lúdiques i culturals per les tardes i una excursió setmanal de dia sencer. Allotjament en famílies irlandeses amb pensió completa i la dedicació d’algun coordinador o responsable de l’escola a temps complet.
 
 
El millor és, un cop decidits a fer el pas amb els nostres fills, concertar una entrevista personalitzada amb l’acadèmia que més ens interessi.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.